12 Yaşındaki Kız Çocuğuna Elle Tacizde Bulunan Sapığın Savunması "Pes" Dedirtti - Son Dakika
Güncel

12 Yaşındaki Kız Çocuğuna Elle Tacizde Bulunan Sapığın Savunması "Pes" Dedirtti

Antalya'da 12 yaşındaki kız çocuğuna elle dokunarak taciz eden 22 yaşındaki sapığın, "Taytının kumaşına bakmak için baldırına dokundum, pişmanım." diyerek kendini savunması "pes" dedirtti.

02.10.2017 12:03  Güncelleme: 09:30

Antalya'nın Serik İlçesi'nde 12 yaşındaki kız çocuğuna elle dokunarak taciz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 22 yaşındaki Emrah Arslan, duruşmada kızın taytının kumaşına bakmak için baldırına dokunduğunu ve pişman olduğunu söyledi. Mahkeme, sanığı 'cinsel sarkıntılık'tan 5 yıl hapisle cezalandırdı.

SAVCI, ÇOCUĞA CİNSEL SARKINTILIKTAN CEZALANDIRILMASINI İSTEDİ

Geçen mayıs ayında Serik'te 12 yaşındaki M.Y.'ye sokakta cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan sanık Emrah Arslan'ın yargılandığı davaya Manavgat 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada tarafların avukatları hazır bulunurken, sanık Emrah Arslan ise tutuklu bulunduğu Alanya Cezaevi'nden SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) aracılığıyla katıldı. Duruşmada mütalaa veren savcı, sanığın çocuğa cinsel sarkıntılık suçundan cezalandırılmasını, indirim hükümlerinin uygulanmamasını ve tutukluluk halinin devamını talep etti.

SAVUNMASI "PES" DEDİRTTİ: TAYTININ KUMAŞINA BAKMAK İÇİN DOKUNDUM

Sanık Emrah Arslan ise pişman olduğunu belirterek, eylemi suç işlemek kastıyla gerçekleştirmediğini anlattı. M.Y.'nin taytının kumaşına bakmak için baldırına dokunduğunu kaydeden Arslan, "Böyle bir olay gerçekleştiği için mahkemenizden ve mağdurun ailesinden çok özür diliyorum. Pişmanım, beraatımı talep ediyorum" dedi.

İNDİRİM UYGULANMADI, 5 YIL HAPSE MAHKUM OLDU

Verilen aranın ardından mahkeme heyeti, sanığı 'çocuğa cinsel sarkıntılık' suçundan 5 yıl hapisle cezalandırarak, indirim uygulamadı ve tutukluluk halinin devamına hükmetti.

12 Yaşındaki Kız Çocuğuna Elle Tacizde Bulunan Sapığın Savunması "Pes" Dedirtti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 12 Yaşındaki Kız Çocuğuna Elle Tacizde Bulunan Sapığın Savunması 'Pes' Dedirtti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement