Maltepe'de Kayan Çöp Kamyonu Binaya Çarparak Durdu: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Maltepe'de Kayan Çöp Kamyonu Binaya Çarparak Durdu: 4 Yaralı

Maltepe\'de Kayan Çöp Kamyonu Binaya Çarparak Durdu: 4 Yaralı

İstanbul'da yaşanan kazada karşı yöne geçip 3 araca çarpan çöp kamyonu, üç katlı binanın ikinci katındaki dairenin duvarına çarparak durabildi.

06.09.2014 15:44  Güncelleme: 16:17

İstanbul, Başıbüyük Mahallesi'nde yaşanan kazada karşı yöne geçip kamyonu minibüs, taksi ve otomobile çarpan çöp kamyonu, üç katlı binanın ikinci katındaki dairenin duvarına çarparak durabildi.

BARİYERİ AŞTI

Kaza saat 14.00 sıralarında Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde meydana geldi. İsmail Gökalp'in kullandığı Maltepe Belediyesi'ne ait 34 BD 1528 plakalı çöp kamyonu yokuş aşağı gidiyordu. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden Gökalp'in kullandığı kamyon orta bariyeri aşıp karşı yöne geçti.

VATANDAŞLAR KENDİNİ DIŞARI ATTI

Kamyon önce 34 TM 0288 plakalı minibüsü ardından 34 VL 0220 otomobil son olarak da 34 THT 25 plakalı taksiye çarptı. Hızı düşen kamyon korkulukları aştıktan sonra yol kenarındaki 3 katlı binanın ikinci katındaki dairenin duvarına çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle binada oturan vatandaşların bazısı kendini dışarı attı.

BÜYÜK FACİADAN DÖNÜLDÜ

Bazı vatandaşlar ise balkona çıkıp binalarına çarpan kamyona korku dolu gözlerle baktı. Kamyonun duvarı yıkmaması büyük bir faciayı önledi. Kazada takside bulunan şoför, yolcu ve diğer otomobildeki 2 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maltepe'de Kayan Çöp Kamyonu Binaya Çarparak Durdu: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Jacky Chan: Her gün bir yeni geliştiğini sanan Türkiye haberi :D 2 2 Yanıtla
  • ASI: DENETİMLER VE İHMALLER MALESEF ZAYİYATLAR YOL AÇIYOR BU ÇÖP KAMYONLARININ AMİRLERİ DAHİL OLMAKSIZIN DENETİM NEDİR HİÇ GÖRMEDİM BÜYÜK ŞAHİR HİZMET ARAÇLARININ TÜMÜNE Cİ ESPİ TAKİP VE KAMERE SİSTEMİ OLSA İDİ ŞÖFÖRÜN HATASI VE ZAYIF YÖNLERİNİ BİLİRLERDİ NEREDE O DÜŞÜNCE BİRİLERİ ÖLECEKKİ DAHA SONRA BUTÜR UYGULAMALAR YAPILLACAK YAZIK BUN LARIN HİZMET AŞKI TAŞÖRÖN OLMUŞ ZATEN DERHAL BU GİBİ AĞIR VASITALARI GEREKEN DÜZENLEME YAPILMSINI UMUYORUZ 1 0 Yanıtla

Advertisement