Coresatin'den Kit-Vak'a Destek - Son Dakika
Güncel

Coresatin'den Kit-Vak'a Destek

Coresatin\'den Kit-Vak\'a Destek

12-13 Haziran tarihlerinde Hülya Cup etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Wellness Bazaar Day, doktor söyleşileri, yazarlarla imza günü, workshoplar, terapiler ve daha birçok sağlık ve güzellik konulu etkinliklerle kutlandı.

19.06.2013 12:28

12-13 Haziran tarihlerinde Hülya Cup etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Wellness Bazaar Day, doktor söyleşileri, yazarlarla imza günü, workshoplar, terapiler ve daha birçok sağlık ve güzellik konulu etkinliklerle kutlandı. Dora Magazin ve Kültürpark Tenis Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilen organizasyona Corena İlaç da egzama, dermatit ve mantar hastalıklarının tedavisinde kullanılan ürünleriyle katıldı. Özellikle spor yapan kişilerde aşırı terleme nedeniyle ortaya çıkan egzama ve mantar gibi rahatsızlıklara karşı kullanılan Coresatin, etkinlikte büyük ilgi topladı.

Şiir dinletileri, seminerler, dans gösterileri ve defile gibi pek çok etkinliğin gerçekleştiği Wellness Bazaar Day, önemli bir sosyal sorumluluk projesine de ev sahipliği yaptı. Organizasyon içinde gerçekleştirilen harcamaların tüm geliri KİT-VAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) için bağışlanacak.

Organizasyona Corena İlaç da, marka temsilcileri Corena İlaç Halkla İlişkiler ve Ürün Tanıtım Müdürü Sema Nur Uyar, Corena İlaç İzmir Bölgesi Ürün Satış uzmanları Handan Mete ve Tolga Erel ile katıldı.

Etkinliği değerlendiren Sema Nur Uyar, "Wellness Bazaar Day bizim için son derece verimli geçti. Özellikle spor yapan insanlarda yoğun terleme sebebiyle cildin bariyeri bozularak egzama, dermatit ve mantar rahatsızlıkları meydana geliyor. Coresatin ürünleri de cilt bariyerini güçlendirerek, hastalıklı deriyi iyileştirdiği için bu tarz rahatsızlıklarla mücadele eden hastalarımız tarafından ilgiyle karşılandı. Ürünümüzü tanıtma imkanının yanı sıra KİT-VAK için bir oda açmak amacıyla İzmir'de bulunmak bizleri çok gururlandırdı ve duygulandırdı" ifadelerini kullandı.

CORENA İLAÇ PAZARLAMA VE CORESATİN

Bir İsviçre firması olan Corena Therapeutics'in Türkiye'deki distribütörü olarak, Coresatin markasının satış ve pazarlamasını üstlenen Corena İlaç Pazarlama, dermatoloji alanında Ar-Ge faaliyetlerini sürdürüyor.

Klorheksidin asetat ile doğal yağların bir arada bulunduğu özel formülü sayesinde antimikrobiyal bir etki oluşturarak, cilt antisepsisini geliştiren bir ürün olan Coresatin ise, bu özelliğiyle dermatit ve sedef gibi cilt hastalıklarında, cildin tahriş edici dış etkenlere karşı korunmasında bariyer görevi üstleniyor. Coresatin, antienflamatuar etki gösteren özgün Coremirac-6 bileşeni ile transepidermal su kaybını önleyen, koruyucu katmanın savunma fonksiyonlarını geri kazanmasına yardımcı olan ve kortizon içermeyen özel bir formül olup, sadece eczanelerde satılıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Coresatin'den Kit-Vak'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement