Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden avukat tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden avukat tutuklandı

25.07.2019 15:15  Güncelleme: 17:41

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek, aynı ilçede yaşayan bir avukat hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Avukat, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan avukat M.D., sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklandı.

AK PARTİLİ İLÇE BAŞKANI ŞİKAYETÇİ OLDU

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek, avukat M.D. hakkında sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden avukat tutuklandı

AVUKATIN SOSYAL MEDYA HESAPLARI İNCELENDİ

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve sosyal medya hesapları incelenen M.D., ifade işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi.

TUTUKLANDI

Avukat, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

"KİMSE CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET EDEMEZ"

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek, adliye önünde yaptığı basın açıklamasında, "Hiç kimse ifade özgürlüğünün arkasına sığınarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na ya da herhangi bir vatandaşa hakaret edemez. Bu tutumların tekrarlanmaması için şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduk" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden avukat tutuklandı
AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden avukat tutuklandı - Son Dakika


Advertisement