CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN LİBYA ULUSAL MUTABAKAT HÜKÛMETİ BAŞKANLIK KONSEYİ BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ - Son Dakika
Son Dakika Logo

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN LİBYA ULUSAL MUTABAKAT HÜKÛMETİ BAŞKANLIK KONSEYİ BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

05.07.2019 23:07

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Hakan KAYA / İstanbul DHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başkanlık Konseyi Başkanı Fayiz Mustafa es-Serrac ile Dolmabahçe'de görüştü.

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Hakan KAYA/ İstanbul DHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başkanlık Konseyi Başkanı Fayiz Mustafa es-Serrac ile Dolmabahçe'de görüştü.
Görüşmede Türkiye ile Libya arasındaki ikili ilişkiler, Libya'daki son gelişmeler ve bölgesel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya'nın uluslararası toplum tarafından tanınan hükümetine olan desteğini yineledi ve meşruiyeti olmayan Hafter güçlerinin saldırılarının durdurulması çağrısında bulundu. Erdoğan, Libya'nın barış, huzur ve istikrarı için Fayiz Mustafa es-Serrac liderliğindeki meşru Libya hükümetinin yanında olduğunu ifade etti.

Görüntü Dökümü:
-------------------
Erdoğan'ın konvoyundan görüntüler


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN LİBYA ULUSAL MUTABAKAT HÜKÛMETİ BAŞKANLIK KONSEYİ BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ - Son Dakika


Advertisement