DEAŞ Üyesi Eskişehir'de Yakalandı - Son Dakika
Güncel

DEAŞ Üyesi Eskişehir'de Yakalandı

DEAŞ Üyesi Eskişehir\'de Yakalandı

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve Eskişehir'de yakalanan Irak uyruklu terör örgütü DEAŞ mensubu adliyeye sevk edildi. Yakalanan şahsın DEAŞ'ın silahlı kanadında faaliyet gösterdiği ve örgütün arananlar listesinde yer aldığı belirtildi. Şahsın emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği ve sorgusunun devam ettiği öğrenildi. Operasyon sırasında ise 38 bin lira ve 200 dolar ile birlikte çok sayıda dijital materyale el konuldu.

19.01.2024 14:23  Güncelleme: 14:30

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve Eskişehir'de yakalanan Irak uyruklu terör örgütü DEAŞ mensubu adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat şube müdürlüklerince Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışma kapsamında yakalanan, DEAŞ'ın silahlı kanadı içinde eylem ve faaliyette bulunan, örgütün "Daşisa" listesinde adı geçen ve kırmızı bültenle aranan M.İ.A.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen M.İ.A.A'nın savcılıktaki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Polis tarafından belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, 38 bin lira ve 200 dolar ele geçirilmiş, çok sayıda dijital materyale incelenmek üzere el konulmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DEAŞ Üyesi Eskişehir'de Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement