Dede Korkut Hikayesiyle Yarışmada Başarı - Son Dakika
Güncel

Dede Korkut Hikayesiyle Yarışmada Başarı

Dede Korkut Hikayesiyle Yarışmada Başarı

Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Alper Demir, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında düzenlenen hikaye yazma yarışmasında Konya birincisi oldu. Alper Demir, 'Dede Korkut Altın Tüyün Peşinde' isimli hikayesiyle ilçe birincisi seçildikten sonra il genelinde üçüncülük elde etti. Başarılı öğrenci, İlçe Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından ödüllendirildi ve hikayesini imzalayarak takdim etti.

13.02.2024 15:07  Güncelleme: 16:27

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ülke genelinde uygulanmakta olan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Dede Korkut hikayelerinden hareketle yeni bir hikaye yazma yarışmasına katılan Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Alper Demir Konya birincisi oldu.

"Dede Korkut Altın Tüyün Peşinde" isimli hikayesi ile önce ilçe birincisi seçilen Alper Demir, Konya il genelinde yapılan yarışmada da üçüncü oldu.

Hikaye yazarak yazarlığa ilk adımı atan İmam Hatip Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Alper Demir başarısından dolayı İlçe Kaymakamı Muhammed Sağır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Genç tarafından ödüllendirildi.

Alper Demir Kaymakam Muhammed Sağır'ı makamında ziyaret ederek kendine Konya 3.'lüğünü getiren hikayeyi imzalayarak takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dede Korkut Hikayesiyle Yarışmada Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement