Değişiklik EXPO Sürecini Etkilemez - Son Dakika
Güncel

Değişiklik EXPO Sürecini Etkilemez

Değişiklik EXPO Sürecini Etkilemez

İzmir Medical Park İzmir Hastanesi, ulusal televizyonların Ege bölgesi temsilcileriyle yaptığı gezinin son durağında Diyarbakır'daydı.

13.05.2013 09:34  Güncelleme: 09:36

İzmir Medical Park İzmir Hastanesi, ulusal gazete ve televizyonların Ege bölgesi temsilcileriyle yaptığı Güneydoğu Anadolu gezisinin son durağında Diyarbakır'daydı. İzmir Valisi Cahit Kıraç ile yer değiştirecek olan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak İzmirli gazetecilerle bir araya geldi.

İzmir'in çiçeği burnunda valisi Mustafa Toprak, Türkiye'nin son dönemdeki barış sürecini değerlendirirken, İzmir'de başlayacağı görevi için önemli açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanlığı bünyesinde çalışırken Expo süreçlerini yakından takip ettiğini belirten Toprak, "İzmir'in 2015'teki Expo adaylık sürecinde İçişleri Bakanlığı görevim icabı hem 2015 Expo'sunu hem şu an hazırlığı yapılan 2020 Expo'sunu yakından takip ettim. İzmir'in 'herkes için sağlık' teması ile bu sürece çok iyi hazırlandığını biliyorum" dedi.

Vali Kıraç ile yer değişikliğinin Expo sürecini etkilemeyeceğini belirten Toprak, şöyle konuştu: "Bazı meseleler kurumsal gider. Endişeye gerek yok. Bir kişinin bu sistemden ayrılması bu gidişatta değişiklik göstermez. Sayın Kıraç mesleki büyüğümüz ve abimiz olur. Expo'ya çok ciddi katkıları olmuştur. Kendisinin şüphesiz tecrübelerinden yararlanacağız. Kurumsal olarak görevimizi yaparsak bir problem yaşanmaz. İzmir Kalkınma Ajansı'nda zaman zaman Genel Sekreter Ergüder Can ile görüşüyorum. Sistemin nasıl işlediğini, gidişatı yakından takip ediyorum."

Expo 2020'nin ana sponsoru Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, gezi heyetini ağırlayan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'a Expo 2020 ve İzmir plaketi takdim ederek teşekkürlerini iletti. "Herkes için sağlık" temasının İzmir'e büyük katkı sağlayacağını düşündüklerini belirten Kubba, "Dünyanın en önemli sergisi öncesinde Medical Park İzmir Hastanesi olarak bu sürece tüm gücümüzle katkı sağlayacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Değişiklik EXPO Sürecini Etkilemez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement