DenizBank'la Bakü'de Voleybol Rüzgârı Esti - Son Dakika
Güncel

DenizBank'la Bakü'de Voleybol Rüzgârı Esti

DenizBank\'la Bakü\'de Voleybol Rüzgârı Esti

CEV DenizBank Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final heyecanı.

18.03.2014 13:55

CEV DenizBank Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Ligi kapsamında Dörtlü Final heyecanı, 15 – 16 Mart tarihlerinde, iki Türk takımının, Eczacıbaşı Vitra ve Vakıfbank'ın katılımıyla Bakü'de yaşandı.

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Kadınlar voleybolunun Avrupa düzeyinde en büyük organizasyonu kapsamında, Bakü'de büyük bir heyecana birlikte tanık olduk. DenizBank olarak sporun Türkiye'de sürdürülebilir gelişimi ve global çapta temsili yönünde desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Türkiye'nin parlak geleceği için çalışan bir kurum olarak spora, bu geleceğin teminatı olan gençlerin fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişimleri adına da büyük önem atfettiklerini belirten Ateş, "Ülkemizi sağlıklı yarınlara taşıyacak olan gençlerimiz nezdinde spor bilincini yaygınlaştırmayı kurumsal sosyal sorumluluk vizyonumuzun önemli bir parçası olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

DenizBank'ın, Türk voleybolunun Avrupa'da temsili adına önemli bir adım atarak Ekim 2013'te ismini verdiği "CEV Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Ligi", 15 – 16 Mart 2014 tarihleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yaşanan Dörtlü Finaller ile noktalandı.

14 Ocak – 13 Şubat 2014 tarihleri arasında yaşanan play-off müsabakalarının ardından Dörtlü Final mücadelelerinde heyecan doruğa ulaştı. Toplam 24 takımın yarıştığı Kadınlar Ligi, DenizBank sponsorluğunda geçen ilk yılında, 100'e yakın maçın ardından büyük bir coşkuyla sona erdi.

DenizBank, geçtiğimiz Ekim ayında Avrupa'da voleybolun en prestijli yönetim organı konumundaki CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) ile güçlerini birleştirerek CEV Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ne hem erkek hem de kadınlarda 2014 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca ismini vermişti. Bankanın spora yönelik yatırımlarını Türkiye sınırları dışına, Avrupa'ya taşıması açısından büyük önem arz eden bu işbirliği, Türk voleybolunun sürdürülebilir geleceği adına da önemli bir gelişme olarak kaydedilmişti.

"Voleybolun ülkemizde gelişimi ve Avrupa'da temsili için çalışıyoruz"

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, CEV DenizBank Voleybol Şampiyonlar Ligi'nin ilk yılı sona ererken, Bakü'deki Dörtlü Final heyecanına yerinde tanıklık etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Ateş, "DenizBank olarak tıpkı kurulduğumuz günden bu yana kültür ve sanata evet dediğimiz gibi 'Spora da Evet' diyor; Türk sporunun ve sporcusunun gelişimi yönünde önemli adımlar atıyoruz. Toplumumuzun kültürel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak, özellikle gençlerimiz nezdinde spor bilincini yaygınlaştırmak; bedensel, ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sunmak, spor yatırımlarımızın temel eksenini oluşturuyor" dedi.

CEV'in, bugün itibarıyla yarım asırlık geçmişe sahip, Avrupa voleybolunun en üst düzey yönetim organı olduğunu ifade eden Ateş, sözlerine şöyle devam etti: "DenizBank olarak kendileriyle gerçekleştirdiğimiz güç birliği ile spora destek olma misyonumuzu bir adım öteye taşımakla kalmadık, aynı zamanda Türk voleybolunun Avrupa'daki varlığı ve temsili adına da önemli bir alan açtık. Türkiye'nin, son yıllarda özellikle Kadınlar Avrupa Ligi'nde gösterdiği yükselen başarı grafiğini takdirle izliyoruz. Bu yıl da Dörtlü Final'de mücadele eden takımlardan ikisinin Türkiye'den olması bizler için gerçek bir gurur kaynağı. Şampiyonada mücadele eden tüm takımları tebrik ediyoruz; her birinin emeği, dostluk ve centilmenlik çerçevesinde sergiledikleri mücadele son derece kıymetli. Ancak DenizBank olarak bizim gayemiz, kupayı kim müzesine götürürse götürsün, neticede Türk voleybolunun kazanması ve gelişmesi. Bu bağlamda, voleybol sporunun ve tüm spor dallarının öncelikle ülkemizde gelişimi, ardından global arenada temsili için desteğimizi var gücümüzle sürdüreceğiz".

DenizBank sporun ve sporcunun yanında

DenizBank, sporun her dalının Türkiye'de gelişimini, spor kültürünün mümkün olduğunca geniş bir tabana yayılmasını sosyal sorumluluk vizyonunun önemli bir parçası olarak görüyor. Bu çerçevede; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor olarak anılan 5 büyükler başta olmak üzere 15'e yakın spor kulübüne destek veriyor. Bu yatırımlar vasıtasıyla, amatör spor takımlarının gelişimine ve dolayısıyla Türkiye'nin spordaki varlığını güçlendirmesine katkı sağlıyor.

Türkiye'de futbol kulüplerine en yüksek finansman sağlayan Banka olarak konumlanan DenizBank, 155 bin adet taraftar kart ile özel bankalar arasında lider konumunu sürdürürken, Aralık 2013 itibarıyla spor kulüplerine toplamda 641 milyon TL kredi hacmi sağlamış bulunuyor. DenizBank'ın ayrıca Taraftar Kart portföyü ve Türkiye'deki Manchester United taraftarlarına özel tasarladığı Manchester United Bonus Card'ı bulunuyor.

Öte yandan Galatasaray'ın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'sında lounge'lar "Deniz Club Lounge" adıyla anılıyor. Kulüplere özel Bonus Card'ları ile taraftarlara indirimli alışveriş yapma, kulüplerine maddi anlamda katkıda bulunma, ücretsiz forma, maç bileti kazanma gibi avantajlar sağlayan DenizBank, ayrıca uzun yıllar Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü'ne (TAYK) sponsor oldu. 2010 – 2011 sezonunda Fenerbahçe'nin, Avrupa çapında şampiyonluklara imza atan atletizm takımı koşucuları Nevin Yanıt ve Burcu Ayhan'a sponsor olan Banka, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı da destekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DenizBank'la Bakü'de Voleybol Rüzgârı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement