Denizli'de Kar Yağışı Durdu, Soğuk Hava Dondurdu - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Kar Yağışı Durdu, Soğuk Hava Dondurdu

Denizli\'de Kar Yağışı Durdu, Soğuk Hava Dondurdu

Denizli'de dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren soğuk hava nedeniyle kent genelindeki bazı yollarda buzlanma oldu.

08.01.2015 16:09  Güncelleme: 16:24

Okul TATİLİ İL GENELİNE GENİŞLETİLDİ

Denizli'de dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren soğuk hava nedeniyle kent genelindeki bazı yollarda buzlanma oldu. Yollardaki buzlanma nedeniyle yarın için Çardak ve Babadağ ilçeleri kapsayan tatil kararı, kent geneline genişletildi. Salı gününden beri kent genelinde tatilde olan ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil olduğunu duyuran İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "Meteoroloji Müdürlüğü ile görüştük. Yarın hava sıcaklığı Denizli'de eksi 3 ile eksi 5 arasında değişecek. Aşırı buzlanma olacak. Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası ile görüştük. Onlar da araçların çoğunun trafiğe çıkacak durumda olmadığı bilgisini verdi. Kar yağışı yok ama bu şartlarda okulları eğitime açamazdık. Aşırı buzlanma ve soğuk nedeniyle okullar haftanın son günü de tatil edildi" dedi.

OKUL YOLLARI VE BAHÇELERİNDE TEMİZLİK

Geçen pazartesi günü başlayan, dün akşam etkisini yitiren kar yağışı sonrası belediye ekipleri de kentte temizleme çalışması başlattı. Okul yolları ve bahçelerinin eğitime hazır olması için bu bölgelere de çalışmalarda öncelik verildiği duyuruldu. Şu an için Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde bulunan 216 okul ve çevresinde kar temizleme çalışmalarını sürdüğü ifade edildi. Ana arterlerde de kar temizleme çalışması yapıldığını kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Osman Zolan, "Okullarda da temizlik ve tuzlama çalışmasını hızlı bir şekilde yapıyoruz. Çalışmalar aralıksız sürecek" dedi. - Kararı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Kar Yağışı Durdu, Soğuk Hava Dondurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement