Denizli'de Okullarda Bayram Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Okullarda Bayram Coşkusu

Denizli\'de Okullarda Bayram Coşkusu

Denizli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl ilk kez okullarda düzenlenen törenlerle kutlandı.

23.04.2013 13:12  Güncelleme: 14:02

Valilik önündeki çelenk törenine Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Belediye Başkanı Ak Partili Osman Zolan, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı. Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül'ün Atatürk Anıtı'na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, ardından da İstiklal Marşı okundu.

Daha önce statlarda kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl ilk kez okullarda düzenlenen törenlerle kutlandı. Okullarda düzenlenen törenlerde öğrenciler, şiirler okudu, şarkılar söyledi, oyunlar oynadı.

Öğrenciler, bayrama özel giydikleri rengarenk kıyafetlerle, dans etti. Bayram nedeniyle okul bahçelerini dolduran veliler ise çocuklarının fotoğraflarını çekmeye çalıştı. Özel bir kolejin bahçesinde 600 öğrencinin oluşturduğu Atatürk imzası büyük beğeni topladı.

Denizli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, akşam saat 20.30'da Spor Toto Spor Kompleksi'nde düzenlenecek Mustafa Ceceli konseriyle devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Okullarda Bayram Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement