Denizli Elma Festivali'nde 'En İyiler' Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Denizli Elma Festivali'nde 'En İyiler' Ödüllendirildi

Elma Festivali'nde 'en iyiler' ödüllendirildiDenizli (DHA) - Denizli'nin Çivril ilçesinde düzenlenen 'Elma Festivali'nde en iyi elmayı üreten çiftçiyi, en güzel pastayı yapanlar ödüllendirildi.

03.09.2018 16:02

Elma Festivali'nde 'en iyiler' ödüllendirildi

Denizli (DHA) - Denizli'nin Çivril ilçesinde düzenlenen 'Elma Festivali'nde en iyi elmayı üreten çiftçiyi, en güzel pastayı yapanlar ödüllendirildi. 22'inci Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali, kortej yürüyüşü ile başladı.

Festival kapsamında yöresel kıyafetli genç kızların yer aldığı güzellik yarışmasında birinciliği Buse Başar elde etti. Gül motiflerinin verildiği elmalı pastasıyla Aynur Eker de 'en iyi pasta yapan' ödülünü aldı.

Elma Festivali kapsamında sahne alan Buray ve Hande Yener de şarkıları ile hayranını coşturdu.

Denizli Elma Festivali\'nde \'En İyiler\' Ödüllendirildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Elma Festivali'nde 'En İyiler' Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement