Denizli Turizmine Demasus Katkısı - Son Dakika
Güncel

Denizli Turizmine Demasus Katkısı

Denizli Turizmine Demasus Katkısı

Denizli'de inşaat ve giyim sektöründe faaliyet gösteren Kayhan Ailesi, turizme de yatırım yapıp, 3 yıldızlı, 100 yataklı Demasus Otel'i törenle hizmete açtı.

13.04.2013 20:21

Denizli'de inşaat ve giyim sektöründe faaliyet gösteren Kayhan Ailesi, turizme de yatırım yapıp, 3 yıldızlı, 100 yataklı Demasus Otel'i törenle hizmete açtı.

Kayhan Ailesi Topraklık Mahallesi'nde daha önce kiraya verdikleri 7 katlı binayı turizm sektörüne yatırım yaparak düzenleme yaparak Demasus Otel'e dönüştürdü. Halk Caddesi'ndeki, inşaatı süren Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yanındaki 48 odası ve 100 yatağı bulunan 3 yıldızlı otelin açılışı törenle yapıldı. Ak Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kayhan ile kardeşi Hüdai ve babası Halil Kayhan tarafından işletilecek otelin açılış törenine Türk Parlamenterler Birliği Başkanı ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Denizli Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar, Ak Partili Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Vali Vekili Abdullah Acar, Ak Parti İl Başkanı Avni Örki ile çok sayıda davetli katıldı. Demasus Otel Genel Müdürü Ahmet Kayhan, aile olarak inşaat ve konfeksiyon sektöründe yatırımları olduğunu, turizm sektörüne de yatırım yapma kararı alarak Demasus Otel'i Denizli halkının hizmetine sunduklarını söyledi. Otelin alkolsüz olduğunu belirten Kayhan, "Burası misafirlerimizin evidir. Evlerindeki sıcaklığı ve konforu bulacaklardır. Alkolsüz bir konseptimiz var. Bu nedenle farklı bir anlayışla yatırım yaptık" dedi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yatırımı yapan Kayhan Ailesi'ni kutlarken, Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil de ailenin önemli bir yatırımla sektöre katkı sağladığını, değerlere sahip çıkmakla önemli bir kazanç elde edildiğini vurguladı. Vali Vekili Abdullah Acar ise Denizli'de turizm yatırımlarının son dönemde arttığını, kentin turizmde önemli bir konuma geleceğini söyledi. Otelin açılış kurdelasını Kayhan Ailesi ile birlikte açılışa katılan protokol üyeleri birlikte kesti. Açılışın ardından konuklar için kokteyl düzenlenirken, davetliler odaları gezip otel hakkında bilgi aldı.

ONB (KÖ/RT) - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Turizmine Demasus Katkısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement