Deşifre Programı'nda Şok İddialar - Son Dakika
Güncel

Deşifre Programı'nda Şok İddialar

Deşifre Programı\'nda Şok İddialar

"Dünya su savaşlarına doğru sürükleniyor"

01.09.2012 15:28

"UÇAĞIMIZI İSRAİL DÜŞÜRDÜ"

"PKK ŞEMDİNLİ"DE BAYRAK AÇIP ULUSLARARASI YASALARA GÖRE BM'DEN YARDIM İSTEYECEKTİ"

"Şİİ İTTİFAKI- İSRAİL'LE İŞBİRLİĞİ YAPTI, PKK'YI TÜRKİYE'YE KARŞI KULLANIYOR"

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel Yönetimindeki Deşifre Programı'nda dün akşam, son zamanlarda artan terör saldırıları ve Ortadoğu'da yaşanan kaos mercek altına alındı. Programa konuk olan İstanbul Aydın Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü Başkanı Doç.Dr Ramazan Kaan Kurtoğlu ve A Haber Güvenlik Danışmanı Mete Yarar, çok çarpıcı analizlerde bulundu. Mete Yarar, Türkiye- Suriye arasında yaşanan gerginliğin ardından oluşan Şii ittifakının(Suriye-Irak-İran) Terör örgütü PKK'ya açıkça destek verdiğini, asıl oyun kurucunun da İsrail olduğunu belirtti. Şemdinli'ye saldıran terörist grubun İran"dan giriş yaptığının kesinleştiğinin altını çizen Yarar, Terör Operasyonlarında ele geçirilen, son teknoloji ürünü silahların da PKK'ya İsrail tarafından verildiğini ileri sürdü.

"PKK ŞEMDİNLİ'DE BAYRAK AÇIP ULUSLARARASI YASALARA GÖRE BM"DEN YARDIM İSTEYECEKTİ"

Programda söz alan Doç Dr.Ramazan Kaan Kurtoğlu. Şemdinli'de öldürülen teröristlerin içinde yabancı uyruklu subayların olduğuna, dikkat çekti. Kurtoğlu: "İsrail Şemdinli'de PKK taşeronluğunda Türkiye'nin başına kezzap dökmeye çalışıyor. Şemdinli'de Bayrak açıp (Birleşmiş Milletler Antlaşması ve uluslararası hukukun "Ulusların Kendi Geleceklerini Belirleme Self-Determination ilkesi" ) gereği BM'den yardım isteyeceklerdi." dedi.

KURTOĞLU:UÇAĞIMIZI İSRAİL DÜŞÜRDÜ

İsrail'in bölgede kendisinden güçlü bir devlet istemediğini belirten Doç.Dr Ramazan Kağan Kurtoğlu, Türkiye ve Suriye'yi olası bir savaşın eşiğine getiren "Türk Savaş Uçağı"nın" düşürülmesinde de İsrail"in parmağı olduğunu ileri sürdü. Bugün HAARP Teknolojisi ile uçak düşürmenin mümkün olduğunu belirten Kurtoğlu, Suriye'nin Kürtler, Araplar ve Nusayriler dahil 3 yapıya bölünmesini istiyorlar.İ srail Yahudi şeriatıyla yönetilir. Bu amaçta her şeyi yaparlar dedi.

KURTOĞLU:"DÜNYA SU SAVAŞLARINA DOĞRU SÜRÜKLENİYOR"

Ortadoğu'da yaşanan kaosun tüm dünyayı etkisi altına alacağını ileri süren Doç Dr.Ramazan Kaan Kurtoğlu terör örgütü PKK'nın din, ekonomi, su ve Evanjelist Hristiyan Projesi olduğunu savundu. Kurtoğlu, ABD Dışişleri Bakanlığı"nın yayınladığı bir rapora dayanarak, yakın gelecekte dünyada su savaşları başlayacağını, bu savaşın Dicle ve Fırat'ı da içine alan Ortadoğu bölgesinde yaşanacağını iddia etti.İsrail"in bu yüzden Golan tepelerini işgal altında tuttuğunu belirten Kurtoğlu, Türkiye"nin bu coğrafyada yaşananları iyi anlaması için ,Kabala, Tevrat ve Evanjelist kaynakları çok iyi okuması ve analiz etmesin gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Deşifre Programı'nda Şok İddialar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement