'Devir' Filminin Galası Altın Koza'da Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

'Devir' Filminin Galası Altın Koza'da Gerçekleştirildi

\'Devir\' Filminin Galası Altın Koza\'da Gerçekleştirildi

Usta Yönetmen Derviş Zaim'in merakla beklenen son filmi 'Devir', 19.Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde sinemaseverlerle buluştu.

20.09.2012 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Usta Yönetmen Derviş Zaim'in merakla beklenen son filmi 'Devir', 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde sinemaseverlerle buluştu.

Derviş Zaim'in, hem senaryosunu yazdığı hem de kamera arkasına geçtiği 'Devir' filminin galası, 19. Uluslararası Altın koza Film Festivali kapsamında, Cinemaximum salonunda gerçekleştirildi. Filmin ilk gösterimine Derviş Zaim'in yanı sıra Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve sinemaseverler katıldı. Aldırmaz, filmi Zaim ile birlikte izledi.

Gösterimin ardından usta yönetmen, oyuncular ve teknik ekiple birlikte, sahneye çıkarak sinemaseverlerin sorularını yanıtladı. Zaim, daha önce yaptığı filmlerde net bir senaryo oluşturulduğunu, ancak Devir'de senaryonun olmadığını belirterek, çekim günü karşılaşılan her şeyin doğaçlama haliyle filme aktarıldığını söyledi. Zaimoğlu, "Filmi oluşturdum, film de beni oluşturdu" dedi.

Hazır bir senaryo olmadan Burdur'un Hasanpaşa köyünde çekilen filmde, oyuncu kadrosunda hiçbir profesyonel oyuncu bulunmuyor. Başrollerini yöreden insanların oynadığı film, çekildiği bölgenin geleneksel çoban yarışmasını konu ediniyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Devir' Filminin Galası Altın Koza'da Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement