Diet Tube Şimdi Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

Diet Tube Şimdi Türkiye'de

Diet Tube Şimdi Türkiye\'de

Dünyanın pek çok ülkesinde yıllardır kullanılan Diet Tube Sistemi Türkiye’de de hayata geçiyor.

10.05.2014 09:49

Dünyanın pek çok ülkesinde yıllardır kullanılan Diet Tube Sistemi Türkiye'de de hayata geçiyor.

Modern çağ hastalığı obezite ve istenmeyen kiloların engellenmesi yönünde ortaya çıkan diyet yöntemlerinin arasından sıyrılan ve başta İtalya olmak üzere tüm dünyada uzun süredir kullanılan Diet Tube Sistemi, beslenme problemi olan hastalara çare oldu. Türkiye'de Op. Dr. Serdar Eren öncülüğünde uygulanmaya başlanan Diet Tube, alışılagelmiş diyet yöntemleri ile istediği sonuçları alamayanlara, sadece 10 gün içinde hayatlarını değiştirecek, benzersiz bir diyet sistemi sunuyor.

Op. Dr. Serdar Eren'in öncülüğünde Türkiye'de kullanılmaya başlanan Diet Tube Sistemi'nin basın toplantısı, İstanbul Four Seasons Hotel'de gerçekleştirildi. Diet Tube'ün fazla kiloların, obezite ve selülitin azaltılmasına yönelik bilimsel bir beslenme sistemi olduğunun da vurgulandığı toplantıda, sistemin başarısının 2mm kadar incelikte ve şeffaf nazogastrik sonda ile beslenme yöntemine dayandığı anlatıldı. Toplantıya, Diet Tube Sistemi'ni bulan, geliştiren ve uzun süredir İtalya'da hastalarına uygulayan Prof. Dr. Marco Gasparotti ve Diet Tube'ün Türkiye'deki öncülerinden Op. Dr. Serdar Eren'in yanı sıra, obezite cerrahisi uzmanı Doç. Dr. Yunus Yavuz, medikal estetik uzmanı Dr. Nihat Güven ve jinekoloji uzmanı Dr. Sema Eren de katıldı.

Yaptığı konuşmada Diet Tube Sistemi'nde fazla kiloların protein içerikli bir beslenme yöntemiyle verildiğine değinen Op. Dr. Serdar Eren şunları söyledi: "Çağımızın önemli problemlerinden obezite ve fazla kilolara karşı hastalarımıza bilimsel bir yöntem olan Diet Tube Sistemi'ni öneriyoruz. Günümüzde obezite çok ciddi bir sağlık problemi ve obezite hastalarının yaşam süresi normal insanlara oranla yüzde 25 oranında kısalıyor. Fazla kiloları olan hastalara cerrahi dışında alternatifler sunmamız çok önemli. Diet Tube Sistemi ile kilo verdirerek onları normal kilolarına getiriyoruz. Hastalar bu yöntemin başarısını gördükten sonra ameliyattan vazgeçip Diet Tube yöntemiyle fazla kilolarını vermeyi seçiyorlar." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diet Tube Şimdi Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement