Diyarbakır'da Valilik Çevresinde Panzerli Önlem - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da Valilik Çevresinde Panzerli Önlem

Diyarbakır\'da Valilik Çevresinde Panzerli Önlem
16.07.2016 01:35

Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki bazı grupların darbe girişiminde bulunduğu iddiaları üzerine Diyarbakır'da da hareketli saatler yaşandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki bazı grupların darbe girişiminde bulunduğu iddiaları üzerine Diyarbakır'da da hareketli saatler yaşandı. Valilik binası ile vali konutunun çevresine polis panzerleri önlem aldı.

İstanbul ve Ankara'da, TSK içindeki bazı grupların darbe girişimine kalkıştığı iddiaları üzerine Diyarbakır'da da hareketli saatler yaşandı. Diyarbakır'ın Yenişehir Semti'nde bulunan valilik binası ile Vali Hüseyin Aksoy'un konutunun çevresi polis panzerleriyle koruma altına alındı. Valilik binasına giden yollarda da TOMA'lar önlem aldı.

TRT'den TSK adına yapıldığı söylenen ve sokağa çıkma yasağının ilan edildiğinin belirtildiği açıklamaya rağmen sokaklardaki hareketlilik devam etti. Kentte trafik normal akışında devam ederken, polis ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı. Valilik konutu ve çevresinde gazetecilerin ise görüntü almasına izin verilmedi.

- Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Valilik Çevresinde Panzerli Önlem - Son Dakika


Advertisement