Dünya Engelliler Günü - Son Dakika
Güncel

Dünya Engelliler Günü

"Dinçer Özer ile 8. Uluslararası Vurmalı Çalgılar Festivali" kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Özel Programı, engelli grupların katılımıyla gerçekleştirildi.

03.12.2014 00:14

"Dinçer Özer ile 8. Uluslararası Vurmalı Çalgılar Festivali" kapsamında Dünya Engelliler Günü Özel Programı, engelli grupların katılımıyla gerçekleştirildi.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) işbirliğiyle Ankara 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda düzenlenen programda, Antalya Yaşam Akademisi ZİÇEV Ritim Topluluğu ve Ankara Altındağ Kemal Yurtbilir Duyma Engelliler Ortaokulu Duyan Kalpler Ritim Grubu gösteri sundu.

Dinçer Özer, Soner Özer, Hakan Yağuş, Can Kıyıcı ve Alican Öztan'dan oluşan vurmalı çalgılar topluluğunun gösterisiyle devam eden programda, TUBİL Halk Oyunları Topluluğu ve Kayseri ZİÇEV Semazen Topluluğu da ilgiyle izlendi.

Vurmalı Çalgılar Sanatçısı Dinçer Özer, Antalya ile Kayseri'den gelen zihinsel engelli ve Ankara'dan katılan duyma ve görme engelli öğrencilerin, hiçbir engel tanımadan olağanüstü bir gösteri sunduğunu söyledi.

Bunun kendilerini hem duygulandırdığını hem de gururlandırdığını ifade eden Özer, bu değerleri gerçekleştirdikleri projelerle ortaya çıkarmanın çok önemli olduğuna inandığını kaydetti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dünya Engelliler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement