'Dünya Saati Elçisi' Sealed Air Işıklarını, Kapatacak - Son Dakika
Güncel

'Dünya Saati Elçisi' Sealed Air Işıklarını, Kapatacak

\'Dünya Saati Elçisi\' Sealed Air Işıklarını, Kapatacak

'Dünya Saati Elçisi' Sealed Air ışıklarını, WWF-Türkiye'nin Dünya saati kampanyasına destek için kapatacak

19.03.2014 10:44

Sealed Air, her yıl yedi kıtadan milyonlarca kişinin katıldığı, WWF - Türkiye'nin Dünya Saati kampanyası kapsamında, 29 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında bölge ofisleri, fabrika binası ve İstanbul'daki merkez ofisinin tüm ışıklarını kapatacak.

Daha iyi bir yaşam tarzı yaratmak vizyonuyla yola çıkan ve hizmet verdiği sektörlere baştan sona sürdürülebilir çözümler üreterek daha iyi işleyen bir dünya yaratan, insan sağlığına ve sürdürülebilir yaşama verdiği önemi her fırsatta gözler önüne seren Sealed Air, ilk kez 2007 yılında Avustralya'da gerçekleştirilen ve tüm dünyaya yayılan WWF - Türkiye'nin Dünya Saati kampanyasına bu yıl da destek veriyor.

Sealed Air, iklim değişikliğiyle mücadeleye dikkat çekmek amacıyla, 29 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında bölge ofisleri, fabrika binası ve İstanbul'daki merkez ofisinin tüm ışıklarını kapatacak.

2008 yılından beri ülkemizde WWF - Türkiye tarafından yürütülen kampanyaya bu yıl da 'Dünya Saati Elçisi' olarak katılan Sealed Air, yedi kıtayı bir araya getiren dünyanın en büyük çevre hareketi olan Dünya Saati'ne sponsor olarak da destek veriyor.

Geçtiğimiz yıl 150'den fazla ülkede iki milyardan fazla kişinin katılımıyla rekora imza atan Dünya Saati'ne bu yıl daha da yüksek sayıda katılımın olması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Dünya Saati Elçisi' Sealed Air Işıklarını, Kapatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement