Düz kontak yaparak çalınan otomobil sinyalizasyon direğine çarptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Düz kontak yaparak çalınan otomobil sinyalizasyon direğine çarptı

Düz kontak yaparak çalınan otomobil sinyalizasyon direğine çarptı
27.07.2023 06:58

Adana'da düz kontak yaparak çalınan bir otomobil, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin takibi sırasında sürücü, sinyalizasyon direğine çarptı. Şüpheli, araçtan inip kaçmaya çalışsa da yakalandı. Yapılan kimlik sorgusunda şüphelinin ismi M.A. olarak belirlendi ve otomobilin düz kontak yapılarak çalındığı tespit edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

ADANA'da düz kontak yaparak çaldığı otomobil ile polisin 'dur' ihtarına uymayan M.A., sinyalizasyon direğine çarpınca yakalandı.

Saat 05.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'nde devriye görevinde bulunan polis ekibi, şüphelendiği 31 LK 448 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçmaya başladı. Ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalışan sürücü, daha sonra Kıyıboyu Caddesi'ne çıkarak, kaçışını sürdürdü. Polis ekibinin durumu telsizle bildirmesi üzerine şüphelinin kaçış güzergahlarında önlem alındı. Polisin takibi sırasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Gürselpaşa Mahallesi yakınlarında sinyalizasyon direğine çarptı. Araçtan inip, yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli, fazla uzaklaşamadan yakalandı. Şüphelinin yapılan kimlik sorgusunda isminin M.A. olduğu saptanırken, otomobilin ise düz kontak yapılarak çalındığı belirlendi. Otomobili kendisinin çalmadığını savunan şüpheli, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

L

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düz kontak yaparak çalınan otomobil sinyalizasyon direğine çarptı - Son Dakika


Advertisement