Eğlence Kanlı Bitti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eğlence Kanlı Bitti

Eğlence Kanlı Bitti
18.02.2012 11:23

İzmir'in Buca İlçesi'nde, eğlenmek için gittikleri bar çıkışında kimliği belirsiz bir kişi ile tartışan iki arkadaş, bıçaklanarak ağır yaralandı.

İzmir'in Buca İlçesi'nde, eğlenmek için gittikleri bar çıkışında kimliği belirsiz bir kişi ile tartışan iki arkadaş, bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay, bugün (Cumartesi) saat 01.30 sıralarında, Menderes Caddesi numara 263A'daki bir barın (Buca Merkez Bar) önünde meydana geldi. Bir mobilya atölyesinde çalışan evli Cüneyt Beklen (27) ile arkadaşı Gencay Balıca (21), dün akşam saatlerinde eğlenmek için bara gitti. Bir süre zaman geçirdikleri barın çıkışında iki arkadaş, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişiyle tartışmaya başladı. Çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüşünce, Beklen karın boşluğundan, Balıca da sol çene altından yaraladı.

İki arkadaşın kanlar içinde yere yığıldığını gören çevredekiler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kimliği belirsiz saldırganın izini sürerken, sağlık ekipleri Beklen ve Balıca'yı Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Gencer Balıca yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Balıca'nın hastaneye getirilişi sırasında yakınları basın mensuplarına tepki gösterdi. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Bıçaklı saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eğlence Kanlı Bitti - Son Dakika


Advertisement