Ek Vali ve Emniyet Müdürü Fırtınada Zor Anlar Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Ek Vali ve Emniyet Müdürü Fırtınada Zor Anlar Yaşadı

Ek Vali ve Emniyet Müdürü Fırtınada Zor Anlar Yaşadı

Öğle saatlerinde yaşanan fırtına İstanbul Ataşehir'deki bir açılışa davetli olan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile İstanbnul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'a zor anlar yaşattı.Haber.

18.04.2012 20:18

Öğle saatlerinde yaşanan fırtına İstanbul Ataşehir'deki bir açılışa davetli olan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile İstanbnul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'a zor anlar yaşattı.

Haber: Pınar ÇITAK KOYGUN - Kamera: Özgür ARSLAN/ İSTANBUL DHA

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile eşi Nurten Çapkın, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile eşi Gül Mutlu Toplumsal Gelişim Vakfı ( TOGEM ) tarafından yaptırılan ' Polis Amca Anaokulu ve Spor Kompleksi' nin açılışına katıldı. Ataşehir'deki Çağrıbey İlköğretim Okulu'nda düzenlenen tören sırasında yaşanan fırtına Vali Mutlu ile Emniyet Müdürü Çapkın'a zor anlar yaşattı.

MUTLU VE ÇAPKIN'IN ZOR ANLARI

Tören başladığı sırada protokolde bulunan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın fırtınaya oturdukları sırada yakalandı. Güneş nedeniyle kurulan protokol üzerine kurulan tente fırtına başlayınca bir anda havalandı. Çapkın ve Mutlu'nun korumaları tentenin uçmaması için hem tentenin demirlerini hem de tenteyi uzun süre tuttu. Bu sırada şiddetlenen rüzgar, Vali Mutlu ve Emniyet Müdürü Çapkın'ın oturdukları bölümdeki sehpanın üzerinde bulunan kağıtların uçmasına neden oldu. Uçuşan kağıtlar Emniyet Müdürü Çapkın'ın eşi Nurten Çapkın'ın yüzüne geldi. Bu sırada Hüseyin Çapkın ve Hüseyin Avni Mutlu fırtına nedeniyle zor anlar yaşadı.

" BİR SAAT KONUŞMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AMA HAVAYI GÖRÜYORSUNUZ "

Program devam ederken konuşma yapmak için kürsüye çıkan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, konuşmasında fırtınaya da değindi. Rüzgarın zaman zaman konuşmasına engel olduğu Çapkın, " Yarım saat hatta bir saat konuşmayı düşünüyordum ama havayı görüyorsunuz " dedi. Ardından da açılışta emeği geçen herkese ve eşi Nurten Çapkın'a teşekkür etti. Çapkın'ın ardından bu kez İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu konuşma yapmak için kürsüye çıktı. Bu sırada Mutlu'nun koruması uçmaması için mikrofonu tuttu. Mutlu konuşmasını bitirdiği sırada korumalar da tentenin uçmaması için büyük çaba sarf etti. Protokolde oturan Hüseyin Çapkın ise, tenteyi tutarak yerinden kalktı. Plaket töreni öncesi ayağa kalkan Vali Mutlu ile eşi Gül Mutlu ve Hüseyin Çapkın ile eşi Nurten Çapkın uzun süre üzerlerini temizledi.

" BIRAK MUHALEFETİ OĞLUM "

Plaket töreni sırasında ise, Vali Mutlu " Hadi çabuk ' diyerek görevlileri uyardı. Bu sırada kürsüde konuşma yapan sunucunun ' Hava muhalefeti nedeniyle ' sözlerini dinleyen Vali Mutlu'nun, ' Bırak muhalefeti oğlum ' dediği duyuldu. Rüzgarın sert esmesi nedeniyle zor anlar yaşansa da Vali Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile eşi Nurten Çapkın'a plaket verdi. Plaket töreninin ardından ise, fırtına boyunca uçmaması için büyük çaba sarf edilen tenteler görevliler tarafından kaldırıldı.

?

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ek Vali ve Emniyet Müdürü Fırtınada Zor Anlar Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement