Engellilerden Müdür Bozkurt'a Plaket - Son Dakika
Güncel

Engellilerden Müdür Bozkurt'a Plaket

Engellilerden Müdür Bozkurt\'a Plaket

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesindeki 1071 Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Rahmi Söğüt, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yakup Bozkurt’a desteklerinden dolayı teşekkür plaket verdi.

13.02.2018 10:27

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt ilçesindeki 1071 Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Rahmi Söğüt, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yakup Bozkurt'a desteklerinden dolayı teşekkür plaket verdi.

1071 Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Rahmi Söğüt, beraberindeki engellilerle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yakup Bozkurt'u makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Rahmi Söğüt, ilçedeki engelliler için Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yakup Bozkurt tarafından başlatılan 'engelliler araçsız kalmasın' kapmayası kapsamında 11 engellinin araca kavuştuğunu söyledi. Başkan Söğüt, "İlçemizde 11 engelli vatandaş özgürlüğüne kavuştu. Artık hepsi evlerine veya çarşı merkezine rahatlıkla gelip gidiyorlar. Üyelerimiz inanılmaz bir sevinç yaşıyorlar. Bizlere bu sevinci, bu mutluğu yaşatan Vakıf Müdürümüz Yakup Bozkurt'a bir teşekkür plaketi hazırlayarak takdim ettik. Kendisine ilçedeki tüm engelli vatandaşlar adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malazgirt SYDV Müdürü Yakup Bozkurt ise, Dernek Başkanı Söğüt ve üyelerine ince davranışlarından dolayı teşekkür etti. Vakıf olarak engelli vatandaşlara her türlü desteği verdiklerini belirten Müdür Bozkurt, "Kaymakamımız Soner Kırlı, ilçemizde engelli vatandaşlar ve yardıma muhtaç tüm aileler ile çok yakından ilgileniyor. Nitekim devletimizin öngördüğü yardımlar çerçevesinde bu tür yardımları yapmaya gayret ediyoruz. Bu ziyaretlerinde de bunu çok rahat görüyorum ve bundan da büyük mutluluk duyuyorum. Kendilerine dağıttığımız engelliler için özel dizayn edilmiş araçlar sayesinde özgüvenlerini kazanarak sosyal hayata uyum sağlamış oldular. Kaymakamlık ve vakıf olarak bu tür projeleri yapmaya gayret edeceğiz. Projede emeği geçen, bizleri kırmayarak araç dağıtım törenizi katılan Valimiz Aziz Yıldırım'a, Kaymakamımız Soner Kırlı'ya çok teşekkür ediyorum. Bana bu plaketi veren başta dernek başkanımız ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engellilerden Müdür Bozkurt'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement