Erdoğan İçin Ayağa Kalkan Cumhurbaşkanı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan İçin Ayağa Kalkan Cumhurbaşkanı

Erdoğan İçin Ayağa Kalkan Cumhurbaşkanı

G. Kore'de Nükleer Güvenlik Zirvesi'nde Erdoğan yerine oturuken o cumhurbaşkanı ayağa kalktı.

27.03.2012 06:36  Güncelleme: 17:13

Neredeyse dünyanın tüm liderlerinin bir araya geldiği Nükleer Güvenlik Zirvesi'nde kameralara ilginç görüntüler de takılıyor.

Bu ilginç ve dikkat çekici görüntülerden biri; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Macaristan Cumhurbaşkanı arasında yaşandı.

Güney Kore'de düzenlenen Nükleer Güvenlik Zirvesi'nin genel kurulu başlamadan önce tüm liderler, yavaş yavaş salondaki yerlerini alıyorlardı. Başbakan Erdoğan da salona girdi ve bazı liderlerle ayaküstü görüşerek koltuğuna doğru ilerledi.

Genel kurul salonuna girişte Birleşik Arap Emirlikleri Silahlı Kuvvetler Başkomutan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Zayid El Nehyan ve İsveç Dışişleri Bakanı Carl Bildt ile bir süre ayakta sohbet eden Başbakan Erdoğan daha sonra Singapur ve Macaristan cumhurbaşkanlarının arasına oturdu.

Ancak Erdoğan yerine otururken Macaristan Cumhurbaşkanı Schmitt'in ayağa kalkarak kendisini selamlaması dikkat çekti. Schmitt'in ayağa kalktığını gören Erdoğan, buna müsade etmeyerek Macaristan Cumhurbaşkanı'nı elinden tutarak oturttu. İki lider arasındaki samimi sohbetin konusu da merak konusu oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan İçin Ayağa Kalkan Cumhurbaşkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement