Erzincan'ın Tercan ilçesinde örtü yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü - Son Dakika
Güncel

Erzincan'ın Tercan ilçesinde örtü yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü

Erzincan\'ın Tercan ilçesinde örtü yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü

Erzincan'ın Tercan ilçesinde devriye görevi yapan polis ekipleri, Yavuz Selim Mahallesi'nde bulunan çiftlikler ile Irmak arasındaki ağaçlık alanda çıkan küçük çaplı yangını fark etti. Tercan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yangını büyümeden kontrol altına aldı. Tercan İlçe Emniyet Müdürlüğü, ateş yakılmaması ve çöplerin çevre temizliği için duyarlılık çağrısında bulundu.

21.07.2023 20:41

Erzincan'ın Tercan ilçesinde örtü yangını büyümeden itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Tercan'da saat 16.30 sıralarında devriye görevi ifa eden polis ekipleri tarafından Yavuz Selim Mahallesinde bulunan çiftlikler ile Irmak arasındaki ağaçlık alandan dumanlar yükseldiği fark edilmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Çalılık alanda aşırı sıcak ile birlikte cam şişelerinin sebep olduğu değerlendirilen küçük çaplı yangın çıktığı görüldü. Tercan itfaiye ekiplerine bilgi verilerek yangına müdahale edildi. Yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Tercan İlçe Emniyet Müdürlüğünce bu alanlarda ateş yakılmaması ve çöplerin çevre temizliği ve yangına sebep olmaması için duyarlılık çağrısında bulunuldu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzincan'ın Tercan ilçesinde örtü yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement