Eski Eşini Bıçaklayan Kişi Tahliyesini İstedi - Son Dakika
Güncel

Eski Eşini Bıçaklayan Kişi Tahliyesini İstedi

Eski Eşini Bıçaklayan Kişi Tahliyesini İstedi

Çorum'da, eski eşini sokak ortasında 6 yerinden bıçaklayarak yaralayan kişi, mahkemede mağdur olduğunu ve tahliyesini istediğini söyledi.

18.05.2013 11:55  Güncelleme: 15:01

Olay, 4 ay önce Gazi Caddesi üzerinde bulunan Kültür Sitesi önünde meydana geldi.

Bir kişi, Ankara'da vatani görevini yaparken, firar edip Çorum'a gitti. Firari şahıs, boşandığı kadın ile konuşmak istediğini belirterek cep telefonundan mesaj çekti. Saat kulesi önünde buluşan eski çift, konuşarak Kültür Sitesi önüne kadar yürüdü. Burada adam, aynı zamanda akrabası da olan eski eşine yeniden evlenme teklifinde bulundu ancak olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine adam, üzerindeki bıçakla kadını 6 yerinden yaralayarak kaçtı. Hastaneye kaldırılan kadın, tedavisinin ardından taburcu edildi.

'BIÇAKLAYAN BENİM AMA MAĞDUR OLAN DA BENİM'

Olayın ardından yakalanan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan adam, Çorum Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Şüpheli, olay günü alkollü olduğunu, barışmak istemesine rağmen eski eşinin küfürlü konuşmalarına dayanamayıp bıçaklama olayını yaptığını söyledi. Tutuklu şahıs, "Pişmanım. Ancak burada mağdur olan benim. İki sayfalık savunma yazıp veriyorum. İçerisinde olayın tüm ayrıntıları var. Mağdurluğumun giderilmesi ve tahliyemin verilmesini talep ediyorum" dedi.

Duruşma, heyet değişikliği nedeniyle ertelendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Eşini Bıçaklayan Kişi Tahliyesini İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement