Eski Nişanlı Dehşet Saçtı - Son Dakika
Güncel

Eski Nişanlı Dehşet Saçtı

Eski Nişanlı Dehşet Saçtı

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, bir minibüsle bir yıl önce kendisinden ayrılan nişanlısı 23 yaşındaki Nuray Çelik'in ailesiyle yaşadığı evin önüne gelen 28 yaşındaki S.B.(Serdar Biberoğlu) dehşet saçtı.

27.10.2013 15:37

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, bir minibüsle bir yıl önce kendisinden ayrılan nişanlısı 23 yaşındaki Nuray Çelik'in ailesiyle yaşadığı evin önüne gelen 28 yaşındaki S.B. (Serdar Biberoğlu) dehşet saçtı. Cama taş attıktan sonra dışarı çıkan genç kızın babası 59 yaşınadki Hasan Çelik'i sırtından, Nuray Çelik'i de göğsünden av tüfeğiyle vurdu. Ağır yaralanan baba kız hastanede can verdi, eski nişanlı S.B. polis tarafından yakalandı.

Olay, Kemalpaşa İlçesi İzmir Caddesi numara 87'deki apartmanda bugün saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde (İZSU) çalıştığı belirtilen S.B., iddiaya göre yaşadığı Ören Beldesi'nden, Kemalpaşa Belediyesi'ne ait 35 PKP 87 plakalı minibüsü düz kontak yöntemiyle çalıştırıp bir yıl önce kendisinden ayrılan nişanlısı Nuray Çelik'in ailesiyle yaşadığı apartmanın önüne geldi. Apartmanın yanındaki inşaata çıkan S.B., bir süre bir anaokulunda çalışan ardından da bir fabrikada çalışmaya başlayan Nuray Çelik'in ikinci kattaki odasının penceresine taş attı. Gürültü üzerine genç kızın babası Hasan Çelik mutfak balkonuna çıktı. Baba Çelik, karşısında S.B.'yi görünce hemen içeri girmek istedi. Genç kız ve ailesini daha önce de birçok kez rahatsız ettiği belirtilen S.B. içinde domdom kurşunu bulunan av tüfeğiyle evli ve dört çocuk babası emekli Hasan Çelik'i eve girdiği sırada sırtından vurdu. Talihsiz adam yere yığıldı, silah sesini duyan Nuray Çelik de balkona çıktı. Babasını kanlar içinde gören genç kız sinir krizi geçirdi. Bu sırada inşaatta bulunan S.B., av tüfeğini bir kez daha ateşleyip Nuray Çelik'i kalbine yakın bir bölgeden vurdu.

BABA KIZ HASTANEDE CAN VERDİ

Olayın ardından S.B., geldiği minibüsle kaçtı. Silah sesleri üzerine dışarı çıkanlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, ağır yaralanan Hasan Çelik ve kızı Nuray Çelik'i ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen babayla kızı hayatını kaybetti. Çalışma başlatan polis, katil zanlısı S.B.'yi, olaydan bir saat sonra, Ören Beldesi'ndeki evi önünde kıskıvrak yakaladı. Polis, olayda kullanıldığı düşünülen av tüfeğini de ele geçirdi. Gözaltına alınan S.B., polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AMCA İSYAN ETTİ

Baba ile kızının cinayete kurban gitmesi, ilçeyi de yasa boğdu. Çevresinde sevilen ve güzelliğiyle dikkat çeken Nuray Çelik'in amcası İbrahim Çelik (54), isyan etti. Amca Çelik, "Yazıklar olsun, iki can gitti. Ben bunu cahillik olarak görüyorum. Bunun başka bir açıklaması yok. Artık bu tip cinayetler önlensin" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Nişanlı Dehşet Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement