Evde Cesedi Bulunan Emeklinin Damadı Gözaltına Alındı (2) - Son Dakika
Güncel

Evde Cesedi Bulunan Emeklinin Damadı Gözaltına Alındı (2)

Evde Cesedi Bulunan Emeklinin Damadı Gözaltına Alındı (2)

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan katil zanlısı Soner Özbey, suçunu itiraf ederek cinayeti sabah saatlerinde işlediğini söyledi.

01.01.2015 16:47  Güncelleme: 19:56

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan katil zanlısı Soner Özbey, suçunu itiraf ederek cinayeti sabah saatlerinde işlediğini söyledi. Bir yerden çaldığı güvercinleri kayınbabası İbrahim Kılıç'ın evinde saklamak istediğini ancak Kılıç'ın buna izin vermediğini anlatan Özbey'in "Güvercinlerimi onun evinin damında saklamak istedim, kabul etmedi. 'Çaldığın kuşları benim evime getirme' diye bana hakaret etti. Ben de pompalı tüfekle vurdum" diye ifade verdiği belirtildi.

SİLAH KANALİZASYONDAN ÇIKTI

Bisikletle gezerek tesisat tamirciliği yaptığını belirten Soner Özbey, kayınbabasını öldürdükten sonra bir evin tıkalı kanalizasyonunu açmak için çağrıldığını, suç aleti silahı da parçalar halinde tamir ettiği kanalizasyona gömdüğünü söyledi. Özbey'in itirafı üzerine polis, belediye temizlik işçileri ile birlikte kanalizasyonda yaptığı kazıda pompalı tüfeğin parçalarını buldu.

EV SAHİBİNİ 'SİZ GİDİN BEN HALLEDERİM' DİYEREK UZAKLAŞTIRMIŞ

Evinin kanalizasyonda yapılan kazı sonrası silah parçalarının çıktığını gören C.M. ise şaşırdığını belirterek, "Tuvalet tıkanmıştı. Bu adam bisikletle gezer, tesisat tamiri yapardı. Biz de çağırdık, öğlen 12.00 gibi geldi. Geçimimizi sepet satarak sağladığımızı, işe gitmemiz gerektiğini söyledik. O da bize, 'Siz gidin ben tamir ederim, işim bitince de giderim. Parayı dert etmeyin sonra gelir alırım' dedi. Biz de gittik, meğer tüfeği getirip gömmüş. Bilmiyorduk" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evde Cesedi Bulunan Emeklinin Damadı Gözaltına Alındı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement