Balıkesir'in Bandırma İlçesinde oturan 40 yaşındaki Seda Cesar, evden kaçan 17 yaşındaki kızı B.H.A.'yı, bastırdığı fotoğraflarını mısır sattığı el arabasına ve duvarlara asarak arıyor. Kızının daha önce İstanbul'da tecavüze uğradığını o günden sonra psikolojik tedavi gördüğünü söyleyen Cesar, "Onu, kötü yola düşürecekler diye çok korkuyorum" dedi.
Bandırma'da oturan 3 çocuk annesi Seda Cesar, eşinden boşandıktan sonra 7 yıl önce ilçede esnaflık yapan bir kişi ile evlendi. Kızlarının ikisi İstanbul'da yaşayan Seda Cesar, aile bütçesine seyyar arabası ile mısır satarak destek oluyordu. Seda Cesar'ın yanında kalan kızı B.H.A., geçen ocak ayında çalımak için İstanbul'a ablalarının yanına gitti. Anneannesinin evinde kalan B.H.A., daha sonra bir kuaförde işe başladı. Burada tanıştığı bir kişi ile arkadaşlık kuran B.H.A., o kişinin cinsel saldırısına uğradı. Olayın ardından Bandırma'ya dönen genç kız, 15 gün önce evden kaçtı.
Kızından hiç bir haber alamayan Seda Cesar hayatından endişe ettiği çocuğunun bulunması için Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu. Görenlerin haber vermesi için kızının fotoğrafını mısır sattığı el arabasına ve ilçedeki duvar ile direklere asan Seda Cesar, "Onun ruh sağlığı iyi değildi. Cep telefonu ile kendisine ulaşamıyoruz. 15 gündür ne beni, ne de İstanbul'da bulunan ablalarını, babası Yılmaz A.'yı aradı. Kızımı kötü yola düşürecekler diye çok korkuyorum" dedi. - Balıkesir
Son Dakika › Güncel › Evden Kaçan Kızını Arıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?