Fatih'te, 13'ü fuhuş yaptığı, 1'i de aracılık ettiği iddiasıyla 14 kadın gözaltına alındı.
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, Aksaray'da 3 katlı bir binada fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi.
Kadınların sokakta para karşılığında anlaştıktan sonra, sözkonusu binada fuhuş yaptığını belirleyen ekipler, durumu operasyon için dışarda hazır bekleyen arkadaşlarına bildirdi.
Operasyonda, fuhuş yaptıkları ve buna aracılık yaptıkları belirlenen, aralarında Türkmenistan, Rusya, Moldova ve Özbekistan asıllıların da bulunduğu 14 kadın gözaltına alınarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Burada işlemleri tamamlanan ve sağlık kontrolü için hastaneye götürülen kadınlar, basın mensuplarını görünce yüzlerini ellerindeki poşetlerle kapattılar.
Gözaltına alınan kadınların AIDS mikrobu taşıyıp taşımadıklarının Deri ve Zührevi Kadın Hastalıkları Hastanesinde yapılacak incelemenin ardından tespit edileceği öğrenildi.
Kadınların Türk vatandaşı olduğu, bu nedenle sınır dışı edilemeyecekleri bildirildi. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › Fatih'te Fuhuş Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.