Fenerbahçe Yönetimi TFF'de - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Yönetimi TFF'de

Fenerbahçe Yönetimi TFF\'de

Son dönemdeki olayları izlemekle yetinen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sabrı taştı ve TFF'ye gitme kararı aldı.

21.12.2012 15:24  Güncelleme: 15:31

Fenerbahçe KULÜBÜ BAŞKANI YILDIRIM, YÖNETİCİLER KİĞILI, AYTÖRE VE MOSTUROĞLU İLE BİRLİKTE TFF BAŞKANI YILDIRIM DEMİRÖREN'LE GÖRÜŞECEK

SARI-LACİVERTLİ YÖNETİMİN, HAKEMLERİ ŞİKAYET EDECEĞİ VE MEİRELES'E VERİLEN CEZA KONUSUNDA DA İTİRAZDA BULUNACAĞI ÖĞRENİLDİ

Sezon başından bu yana alışılagelmişin dışında farklı bir politika izleyen ve son dönemdeki olayları izlemekle yetinen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sabrı taştı ve Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gitme kararı aldı. Federasyon'a geleceğini 3 gün önce kulübünün televizyonunda açıklayan Aziz Yıldırım, bugün başkan vekili Abdullah Kiğılı, yöneticiler Deniz Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu'nu yanına alarak TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmeye geldi.

Fenerbahçe Yönetimi'nin Demirören'e hakemleri şikayet edeceği ve Meireles'e verilen ceza konusunda da itirazda bulunacağı öğrenilirken, Portekizli oyuncuya verilen cezanın adaletsiz olduğu dile getirilecek. Fenerbahçe yönetiminin hukuktan sorumlu yöneticileri Aytöre ve Mosturoğlu, aynı zamanda Meireles'in savunmasını TFF Tahkim Kurulu'na sunacaklar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Yönetimi TFF'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement