Fenerbahçelilerin 10. Yıl Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçelilerin 10. Yıl Coşkusu

Fenerbahçelilerin 10. Yıl Coşkusu

Almanya'da Koblenz Fenerbahçeliler Derneği, kuruluşunun 10. yılını Ren Nehri üzerindeki özel gemi turuyla kutladı.

24.12.2012 10:19  Güncelleme: 16:54

Almanya'da Koblenz Fenerbahçeliler Derneği, kuruluşunun 10. yılını Ren nehri üzerindeki özel gemi turuyla kutladı.

Ren ve Mosel nehirlerinin birleştiği Koblenz-Deutsches Eck'ten kalkan gemide gerçekleştirilen müzikli kutlama, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Kutlamada, Koblenz Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri, yıllardan beri derneğe hizmet veren yöneticiler ile Almanya'daki dost dernek yöneticilerine teşekkür plaketi verdi. Aynı zamanda Avrupa Fenerbahçeli Dernekler Birliği Genel Sekreterlik görevini de yapan Koblenz Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Fevzi Kaplan, misafirleri selamlayan konuşmasında derneğin 10. yılının hayırlara vesile olmasını dileyerek, Fenerbahçemize her branşımızda şampiyonluklarla dolu bir yıl geçirmeyi diliyorum dedi.

Fenerbahçe sevdasının bir gönüllülük olduğunu belirten Başkan Kaplan, Her zaman şunu söyledik. Fenerbahçe, senin için bir şey yapmaz, sen Fenerbahçe için bir şey yapacaksın. Sevgi bunu gerektiriyor. Biz de bu bilinçle binlerce kilometre ötede, Fenerbahçeliler arasında birlik ve beraberliği pekiştirip, aynı zamanda Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinde yaşayan insanlara, herkese Fenerbahçe'yi, Fenerbahçe'nin duruşunu ve Fenerbahçe'nin sadece bir futbol kulübü olmadığını, spor kulübü olduğunu anlatmak istiyoruz. Fenerbahçeliler Derneklerinde aktif olarak çalışıyoruz diye konuştu.

REN NEHRİ ÜZERİNDE KUTLAMA

Koblenz'in Ren nehri üzerindeki 10 yıl kutlamasına başta Avrupa Fenerbahçeli Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Çömlek ile birlikte Darmstadt, Köln, Dortmund, Stuttgart, Augsburg, Bremen, ve Dortmun Fenerbahçeliler Dernekleri yöneticileri ve üyelerinin de olduğu 250 kişi katıldı. Etkinlikte Koblenz'e bir plaket takdim eden Avrupa Fenerbahçeli Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Çömlek de sporun birlik, beraberlik ve kaynaşmaya vesile olduğunu belirten konuşmasında, Taraftar dernekleri de Türkiye'ye olan bağlılığımızın bir göstergesidir. Avrupa Fenerbahçe Dernekleri Birliği çok sayıda Fenerbahçeli derneklerinin birleştiği tek Türk futbol kulübü taraftarları birliğidir şeklinde konuştu.

Etkinlikte sahne alan Fenerbahçem Orkestrası ile sanatçı Şeniz Gerboğa'nın söylediği birbirinden güzel şarkılarla piste çıkan Fenerbahçeliler, sabahın ilk ışıklarına kadar Fenerbahçe marşları söyleyip, dans etti. Davetliler, çekilen tombala çekilişinde arasında televizyon, bisiklet ve uçak biletinin de olduğu ikramiyelerin sahibi olurken, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Almanya'daki Mönchengladbach maçında giydiği 1 numaralı forması açık artırmada bin 620 Euro'ya alıcı buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçelilerin 10. Yıl Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement