Fethiye - Terör Olaylarına Tepki İçin Evinin Önüne Türk Bayrağı Astı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fethiye - Terör Olaylarına Tepki İçin Evinin Önüne Türk Bayrağı Astı

Fethiye - Terör Olaylarına Tepki İçin Evinin Önüne Türk Bayrağı Astı
31.08.2015 20:05

Terör olaylarına tepki için evinin önüne Türk bayrağı astı Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da işçi emeklisi 47 yaşındaki Yücel Tatoğulları, terör olaylarına tepki için evinin önüne dikttiği 6 metrelik direğe Türk bayrağı astı.

Terör olaylarına tepki için evinin önüne Türk bayrağı astı

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da işçi emeklisi 47 yaşındaki Yücel Tatoğulları, terör olaylarına tepki için evinin önüne dikttiği 6 metrelik direğe Türk bayrağı astı.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen şehit haberleri ve Türk bayrağına saldırılara üzülen Antalyalı çiftçi Yücel Tatoğulları, Korkuteli İlçesi'nde oturduğu yayla evinin önüne 6 metre büyüklüğünde direk yaparak Türk bayrağı astı. Tatoğulları'na komşuları da destek verdi. Evinin önüne dikilen bayrağı görenlerin sağlık ocağı sandıklarını belirten Tatoğulları, "Soranlara 'Sağlık ocağı değil, ev' diyorum. Bana hak veriyorlar" dedi.

Şehit ailelerinin ve Türk askerinin yanında olduklarını duyurabilmek adına bayrak astığını belirten Tatoğulları, "Doğudaki kanın durması istiyoruz. Terörü lanetliyoruz. Artık şehit haberleri gelmesin" dedi.

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge - Türkiye-Antalya - ANTALYA

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye - Terör Olaylarına Tepki İçin Evinin Önüne Türk Bayrağı Astı - Son Dakika


Advertisement