Fhgc 24 Ocak'ta Kongreye Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Fhgc 24 Ocak'ta Kongreye Gidiyor

Fhgc 24 Ocak\'ta Kongreye Gidiyor

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’nin (FHGC) 24 Ocak’ta olağan kongresini yapacağı bildirilirken, Fırat Gazetesi imtiyaz sahibi Semih Erdem adaylığını açıkladı.

09.01.2018 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin (FHGC) 24 Ocak'ta olağan kongresini yapacağı bildirilirken, Fırat Gazetesi imtiyaz sahibi Semih Erdem adaylığını açıkladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla açıklamada bulunan Semih Erdem;" Son iki yılda gazetecilik mesleği açısından önemli gelişmeler yaşandı. Bu gelişmelerin en önemlisi gazetelerin birleşme kararı alması oldu. Birleşme kararı ile birlikte mevcut gazetelerin çoğu kapandı. Böylece İlimiz yazılı basınında 4 gazete kaldı. Bu gelişmeler gazetelerin daha kaliteli yayım yapması açısından da yeni bir adım oldu. Bu açıdan 2016 ve 2017 yılları basında yeni oluşumun rayına oturması için önemliydi" dedi.

Sürecin tamamlanması ile birlikte yazılı ve görsel basın olarak yeni bir adım daha attıklarını aktaran Erdem;" Bundan sonra yazılı ve görsel basın olarak Elazığ'ın faydasına gördüğümüz bu birlik ve beraberliğimizi farklı kurumlar adı altında da sürdürme kararı aldık. Bu kararımız çerçevesinde İlimizin basınında köklü bir geçmişe sahip olan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin yönetimine aday olduk" diye konuştu.

24 Ocak 2018 tarihinde yapılması planlanan olan olağan kongrede Fırat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semih Erdem'in cemiyet başkanlığına aday olduğu,yönetimde de Hakimiyet, Haberkent gazeteleri, Fırat TV, Kanal 23 TV, İHA ve TRT gibi birçok basın kuruluşundan temsilcinin de yer alacağı aktarıldı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement