Flaş! Savcı 3 İsmin Tahliyesini İstedi - Son Dakika
Güncel

Flaş! Savcı 3 İsmin Tahliyesini İstedi

Şike davasında savcı, Şekip Mosturoğlu, Coşkun Çalık ve Mehmet Yenice'nin tahliyesini istedi.

24.02.2012 22:14  Güncelleme: 00:52

Savcı Şekip Mosturoğlu, Mehmet Yenice ve Coşkun Çalık'ın tahliyesini talep ederken, diğerlerinin ise tutukluluğunun devamını istedi.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatları tahliye talebinde bulundu.

Mahkemenin kararını açıklaması bekleniyor...

DURUŞMAYA DAMGASINI VURAN "HAYIRLI KARAR"

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık için açılan davanın 8. duruşması yine ilginç iddialara ve tartışmalara sahne oldu. Savunmaların tamamlanmasının ardından tutuksuz yargılanma talepleri değerlendirilecek. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci'nin, daha sonra düzelttiği "Hayırlı karar" sözleri ise duruşmaya damgasını vurdu.

SANIKLAR ADLİYEDEN AYRILDI

"Şike Davası" kapsamında Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde savunmalarını veren sanıklar Metris Cezaevi'ne götürüldü. Taraftarların adliye önündeki eylemi ise sürüyor.

"Şike Davası"nda sanıkların savunmaları saat 23.00 sıralarında sona erdi. Savunmalarını tamamlayan sanıklar çevik kuvvet polisinin geniş güvenlik önlemleri altında, cezaevi araçları ile Metris Cezaevi'ne götürüldü. Fenerbahçeli taraftarların adliye önündeki eylemleri ise sürüyor. Taraftarların karar çıkana kadar adliye önünde bekleyeceği öğrenildi.

"HAYIRLI DEMEDİM SAĞLIKLI DEDİM" DEDİ

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Turanlı'nın savunmasının ardından "Biz 'Hayırlı karar' demedik; 'Sağlıklı' dedik. Medya yanlış yazmış" dedi. Bunun üzerine avukatlar itiraz etti: "Hayır öyle dediniz."

ÇAĞLAYAN SARI LACİVERT!

"Futbolda şike" davasının duruşması sürerken, Fenerbahçeli taraftarlar adliye önünde, tutuklu yargılanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere destek verdi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki alanda öğle saatlerinden itibaren kalabalıklaşmaya başlayan taraftar topluluğu, açtıkları pankart ve dövizlerin yanı sıra, tezahüratlarla başkan Yıldırım, yöneticiler İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan ve Amatör Şubeler Koordinatörü Cemil Turhan'a destek verdi.

Flaş! Savcı 3 İsmin Tahliyesini İstedi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Flaş! Savcı 3 İsmin Tahliyesini İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement