Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması Tamamlandı

Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması Tamamlandı

Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması'nın finalinde Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi, "İcra" dalında birinci olurken, Yılın Müzisyen İş İnsanı Ödülü'nü ise CEO Band'de de yer alan Evrim Aras aldı.

28.04.2014 10:20

Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması'nın finalinde Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi, "İcra" dalında birinci olurken, Yılın Müzisyen İş İnsanı Ödülü'nü ise CEO Band'de de yer alan Evrim Aras aldı.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla yola çıkan Vodafone FreeZone'un, End Productions iş birliğiyle düzenlediği Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması tamamlandı.

Etkinlikte Türkiye'den ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) finale kalan 42 lise arasından Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi, İcra dalında birinci olarak büyük ödül olan müzik stüdyosunu kazandı.

Finalde liseli genç müzisyenlerin yanında bir ödül de yılın en başarılı müzisyen iş insanına verildi. Yarışmaya 2010 yılında eklenen ve bu yıl beşinci kez verilen Yılın En Başarılı Müzisyen İş İnsanı Ödülü Evrim Aras'ın oldu. Aras, ödülünü Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt'ün elinden aldı.

Devlet Konservatuarı sınavını kazandıktan sonra müzisyen olmak isteyen Evrim Aras, bu idealinden vazgeçerek babasının mesleğini devam ettirdi ve Aras Kargo'da yöneticiliğe adım attı. Evrim Aras halen iş hayatına paralel olarak müzik çalışmalarını sürdürüyor ve CEO Band'de de yer alıyor.

Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması'nda bu yıl ilk kez sunulan "Umut Vadeden Genç Yetenek" ödülünü ise Sırma Munyar ile genç müzisyen Gökcan Sanlıman aldı. Ekonomi yazarı Vahap Munyar'ın kızı olan Sırma Munyar müzik çalışmalarını Amerika'da sürdürürken, genç müzisyen Gökcan Sanlıman ilk solo albümünü geçen aylarda çıkardı.

-  "Kültür ve sanata destek sunmak, iş dünyasında fark yaratmanın yeni kriteri"

Törende Evrim Aras'a ödülünü takdim eden Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, "Profesyonel başarıyla birlikte sosyal sorumluluğa önderlik etmek, kültür ve sanata destek sunmak ve çok yönlü bir vizyona sahip olmak, iş dünyasında fark yaratmanın yeni kriterleri arasında yer alıyor. Yılın En Başarılı Müzisyen İş İnsanı Ödülü'nü bu yıl Evrim Aras'a sunarken, kendisini ülkemizin geleceği olan gençlere örnek göstererek kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Evrim Aras ise Yılın En Başarılı Müzisyen İş İnsanı Ödülü'nü almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Benim için müzik, çocukluk yaşlarımdan beri gelen bir tutku. Profesyonel bir müzisyen olamasam da müziği terk etmedim ve kariyerim boyunca müzikle iç içe olmanın keyfini yaşadım. Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması'nda yarışan tüm liseli yetenekleri gönülden kutluyorum. Ailelere, çocuklarını müzik için teşvik etmelerini öneriyorum. Gençlerimize kariyer planlarını yaparken kültür ve sanat hobilerinden asla vazgeçmemelerini öğütlüyorum. Bu değerli ödül için Vodafone Türkiye ve End Productions'a çok teşekkür ediyorum." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement