Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off finali ikinci maçında Fenerbahçe'yi 69-59 mağlup eden Galatasaray Odeabank, seride 2-0 öne geçti.
Mücadelede 16 sayı ile Galatasaray Odeabanklı Lyttle, maçın en skorer oyuncusu oldu. Sarı-kırmızılılarda Zellous 14, Bone 12 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Fenerbahçe'de ise McCoughtry ve Holingdsvorth'un 15'er sayısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.
Bu skorla Galatasaray Odeabank seride 2-0 öne geçerken, deplasmanda bir galibiyet daha alması durumunda şampiyon olacak. Sarı-kırmızılılar, Ülker Sports Arena'da oynanacak serinin 3. ve 4. maçlarında mağlup olması durumunda ise serinin 5. ve son karşılaşmasına taraftarlarının önünde çıkacak.
Salon: Abdi İpekçi
Hakemler: Mehmet Keseratar, Osman Sinan İşgüder, Halit Can Cihan
Galatasaray Odeabank: Işıl Alben 10, Zellous 14, Şebnem Kimyacıoğlu 2, Lyttle 16, Bone 12, Nevriye Yılmaz 6, Torrens 9
Fenerbahçe: Pondexter 11, Birsel Vardarlı 4, Esmeral Tunçluer, Yacoubou 8, Matovic 6, McCoughtry 15, Holingsvorth 15
1. Periyot: 19-8
Devre: 32-31
3. Periyot: 48-48
İSTANBUL/ DHA
gh (gh)
Son Dakika › Güncel › Galatasaray Odeabank, Final Serisinde 2-0 Öne Geçti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?