Medicana sivasspor'la yarın akşam saat 19.00'da 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi, özel uçakla Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na geldi.
Galatasaray kafilesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Sivas'a gelmesi nedeniyle 1 saat rötar yaparak Sivas'a indi. Sarı kırmızılı ekip, daha sonra otobüsle antrenman yapmak için Sivasspor Tesisleri'ne geçti. Basına kapalı olarak yaklaşık 1.5 saat antrenman yapan Galataray daha sonra kent merkezine gelerek kamp yapacağı Büyük Otel'e yerleşti.
Kafileyi otel önünde bir grup taraftar meşalelerle karşıladı. Kafilede, Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak' da yer aldı. Medicana Sivasspor-Galatasaray maçı yarın akşam saat 19.00'da 4 Eylül Stadı'nda oynanacak. - Sivas
Son Dakika › Güncel › Galatasaray Sivas'ta - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.