Gaziantep'te 31 Bin Suriyeli Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te 31 Bin Suriyeli Öğrenci Karne Aldı

Gaziantep\'te 31 Bin Suriyeli Öğrenci Karne Aldı

Gaziantep'te 31 bin Suriyeli öğrenci karne aldı Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Gaziantep'e gelen ve eğitimlerini sürdüren 31 bin Suriyeli öğrenciye karne dağıtıldığını söyledi.

12.06.2015 19:33

Gaziantep'te 31 bin Suriyeli öğrenci karne aldı

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Gaziantep'e gelen ve eğitimlerini sürdüren 31 bin Suriyeli öğrenciye karne dağıtıldığını söyledi.

Gaziantep'te, Suriyeli öğrencilerin eğitim gördüğü Dr. Cemil Karslıgil İlkokulu'nda karne töreni düzenlendi. Vali Yardımcısı Mustafa Canarslan, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz'ın katıldığı törende, Suriyeli çocuklara karneleri dağıtıldı ve çeşitli hediyeler verildi.

Vali Yardımcısı Mustafa Canarslan, Türkiye'nin Suriyeli sığınmacılara her zaman kucak açtığını ve öğrencilerin de eğitimlerinden mahrum kalmaması için çalıştığını ifade etti. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz ise Gaziantep ve ilçelerinde 31 bin Suriyeli öğrencinin eğitimlerine devam ettiğini belirterek, "1109 öğretmenimiz Suriyeli çocuklarımıza müfredatlarına uygun eğitim veriyor, aynı zamanda Türkçe öğretiyor. Misafirlerimiz ülkemizde olduğu müddetçe eğitimlerine devam etmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te 31 Bin Suriyeli Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MEMOLİHERŞEY ANTEP İÇİN: oldu olmaya GAZIANTEBIN TAPUSUNUDA SURIYELILERE VERIN ALLAH SIZIDE ONLARIDA ONLARA KARDEŞİM DEYIP BİZ GAZİANTEPLİLERI PERIŞAN EDENLERI KAHRETSIN ADILER BİZİM ÇOCUKLARIMIZLA BOYLE ILGILENMEZSINIZ SERVIS HASTANE HERŞEY BEDAVA YETİŞTİRİN GELECEKTEKI TERORISTLERI VE GORUN KARŞILIGINDA SURIYELI KAZIGINI 0 0 Yanıtla

Advertisement