BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri: Gazze'deki İnsan Hakları Durumu Çatışmaların Sona Erdirilmesini Gerektiriyor - Son Dakika
Güncel

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri: Gazze'deki İnsan Hakları Durumu Çatışmaların Sona Erdirilmesini Gerektiriyor

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri: Gazze\'deki İnsan Hakları Durumu Çatışmaların Sona Erdirilmesini Gerektiriyor

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, Gazze'de giderek kötüleşen insan hakları durumunun bölgede çatışmaların sona erdirilmesini gerektirdiğini belirtti. Türk, en az 17.000 çocuğun öksüz ya da yetim kaldığını ve daha fazla çocuğun ise fiziksel ve duygusal travmanın izlerini ömür boyu taşıyacağını ifade etti.

01.03.2024 17:05

DEYR EL-BELAH, 1 Mart (Xinhua) -- Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, Perşembe günü yaptığı açıklamada Gazze'de giderek kötüleşen insan hakları durumunun bölgede çatışmaların sona erdirilmesini gerektirdiğini söyledi.

Türk, "En az 17.000 çocuk öksüz ya da yetim kaldı yahut ailelerinden koparıldı. Bundan çok daha fazla çocuk ise fiziksel ve duygusal travmanın izlerini ömür boyu taşıyacak" dedi.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri: Gazze'deki İnsan Hakları Durumu Çatışmaların Sona Erdirilmesini Gerektiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement