GKV Müzik Grubu Türkiye 3. Oldu - Son Dakika
Güncel

GKV Müzik Grubu Türkiye 3. Oldu

GKV Müzik Grubu Türkiye 3. Oldu

Hasan Can Ağrıtmış "Uluslar Arası Festivaller Federasyonu-FİDOF Gençlik Ödülü'nü" kazanarak yarışmada Türkiye'nin ilgi odağı oldular.

02.05.2013 10:25

GKV Özel Okulları Müzik Grubu Vodafone Freezone sponsorluğunda düzenlenen 16. Liselerarası Müzik Yarışmasında 'En İyi Sahne Performansı Dalında' Türkiye 3. olarak büyük bir başarı elde ederken grup solisti olarak ekipte görev alan Hasan Can Ağrıtmış "Uluslar Arası Festivaller Federasyonu-FİDOF Gençlik Ödülü'nü" kazanarak yarışmada Türkiye'nin ilgi odağı oldular.

GKV Özel Okulları Müzik Grubu Vodafone Freezone sponsorluğunda düzenlenen 16. Liselerarası Müzik Yarışmasında 'En İyi Sahne Performansı Dalında' Türkiye 3. olarak büyük bir başarı elde eden GKV Liseleri Müzik Orkestrasıyla ilgili bir değerlendirme yapan Genel Müdür Yrd. Doç. Dr Atanur Vergili "Gaziantep'te 16 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilen ve Adana, Mersin, Hatay, Kayseri, Diyarbakır, Şırnak ve Gaziantep illerinden 27 lisenin katıldığı bölge elemelerinde rakiplerini geride bırakarak finale kalan tek okul olan GKV Özel Okulları, İstanbul Bostancı Gösteri Merkezinde yapılan büyük finale Türkiye genelinde davet edilen 23 lise arasına girme başarısını gösterdi. Türkiye'den tüm liselerin katılımına açık olan yarışmaya 53 ilden 424 okul başvurdu. Şubat, Mart ve Nisan aylarında Antalya, İzmir, Ankara, Gaziantep, İstanbul ve Bursa'da yapılan elemelerde 53 ilden 424 okuldan müzik grupları performanslarını sergiledi. Toplamda yaklaşık 30 bin liseli genç, arkadaşlarını desteklemek, iyi müzik dinlemek ve eğlenmek için bir araya geldi.

Vodafone FreeZone'un sosyal medya hesaplarından ve Kral Pop TV'den canlı olarak yayınlanan Vodafone FreeZone 16. Liselerarası Müzik Yarışması'nın finali, Twitter üzerinden canlı yayınlanarak Türkiye'de Twitter'dan canlı yayınlanan ilk etkinlik oldu. Vodafone FreeZone'un Facebook ve Twitter sayfaları ile Ekşi Sözlük ve"izlesene.com" dan canlı yayınlanan finali 100 bine yakın kişi online izledi. Yarışmanın organizatörü Serhat Hacıpaşalıoğlu'nun başkanlık yaptığı jürinin diğer üyeleri arasında Teoman, Olcayto Ahmet Tuğsuz, Hakan Özoğuz, Deniz Tuzcuoğlu, Turhan Yükseler, Meltem Taşkıran, Murat Tunalı, Orkun Tunç, Tarkan Gözübüyük, Çağlan Tekil, Candan Durusiz Akgün, Pınar Yılmazerler, Çiğdem Yakar, İpek Koşan, Gökçe Demir ve Figen Çakmak gibi müzik dünyasının önemli isimleri yer aldı. Yarışma, pop müzik sanatçısı Emre Aydın konseriyle son buldu. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Müzik Grubu finallerde göz dolduran performansları ile iki ödül aldı.

Müzik grubumuz "En iyi sahne performansı" dalında Türkiye 3.lüğünü ve grup solistimiz Hasancan Ağrıtmış "Uluslar Arası Festivaller Federasyonu-FİDOF Gençlik Ödülü'nü" kazanarak büyük bir başarı elde etti. Bu ödüller, akademik alanda olduğu kadar sanat, kültür ve sporda da ulusal başarılarıyla tanınan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının gücünü bir kez daha göstermiş oldu.

GKV Müzik Grubu 2009 yılında TRT'nin düzenlediği Genç Mikrofon Liselerarası Müzik Yarışmasında Türkiye 2. olarak Gaziantep'e büyük bir onur yaşatmıştı. Müzik Grubumuzun ödüllü üyeleri Bilge Nur Aktaş (bas gitar), Ozan Albayrak (elektro gitar), Onur İBANOĞLU (elektro gitar), Dilan Yağmur KUTLAY (davul), Vuslat CALP (klavye) ve Hasancan AĞRITMIŞ'ı ve danışmanları GKV Özel Ortaokulu Müdür Yardımcısı Nadir Gürsel'i kutlarız." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GKV Müzik Grubu Türkiye 3. Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement