''Göbeklitepe Yarı Maratonu'' İçin Hazırlıklar Sürüyor - Son Dakika
Güncel

''Göbeklitepe Yarı Maratonu'' İçin Hazırlıklar Sürüyor

\'\'Göbeklitepe Yarı Maratonu\'\' İçin Hazırlıklar Sürüyor

Şanlıurfa'da bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Göbeklitepe Yarı Maratonu için hazırlıklar sürüyor. Yarışlar 2 Kasım2014 pazar günü gerçekleşecek.

22.08.2014 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Göbeklitepe Yarı Maratonu için hazırlıklar devam ediyor. Yapılacak olan yarışmalarla ilgili bilgi veren Atletizm Federasyon'un Şanlıurfa Temsilcisi ve Yarışma Koordinatörü Faruk Kesik, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizasyonluğunda hazırlanan maratonun her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi göreceğini beklediklerini söyledi.

Kesik, Şanlıurfa Valiliği'nin himayesinde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Nevali Otel sponsorluğunda gerçekleşecek olan Göbeklitepe Yarı Maratonu'nda yaklaşık 17 bin lira para ödülü dağıtılacağını söyledi.

ETKİNLİK ALANI PİAZZA AVM'DE KURULACAK

Etkinlik alanının ve tüm yarışların bitiş noktasının Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi otoparkında olacağını belirten Kesik, ''1 Kasım cumartesi günü saat 9:00'da, Nevali Otel'de ön kayıtları tamamlayacağız. Göğüs numaraları, koşu kitleri, t-shirt ve çanta dağıtımlarını yapacağız. Yaklaşık bin kişilik katılım bekliyoruz. Yarış üç etaplı olacak. Birinci yarı maraton 21 km Göbeklitepe'den, ikincisi 10 km yarışımız Göbeklitepe kavşağından yani Mardin yolundan Göbeklitepe'ye döndüğümüz kavşaktan, üçüncü etap halk koşusu yarışımız da Nevali Otel'den başlayacak. Bütün yarışlar Piazza AVM otoparkında sona erecek" dedi.

YARIŞ ÖNCESİ MAKARNA PARTİSİ DÜZENLENECEK

Koşucuların en büyük ihtiyaçlarının karbonhidrat olduğunu ve bu ihtiyacı da en rahat makarnanın karşıladığını belirten Kesik, şöyle devam etti: ''Önce makarna partisi, akşamda Nevali Otel'in balo salonunda 500 kişiye sıra gecesi tertipleyeceğiz. Pazar sabah da Nevali Otel'in önünden katılımcılarımızı belediyenin tahsis ettiği otobüslerle Göbeklitepe'ye taşıyacağız. Finish Piazza Avm'nin otoparkında olacak ve ardından ödül töreni ile etkinliğimiz son bulacak."
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel ''Göbeklitepe Yarı Maratonu'' İçin Hazırlıklar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement