Goody, Antalya Pati Fest'e Katılıyor - Son Dakika
Güncel

Goody, Antalya Pati Fest'e Katılıyor

Goody, Antalya Pati Fest\'e Katılıyor

Goody, 25 Mayıs ve 26 Mayıs tarihinde Antalya'da hayvan haklarına dikkat çekmek için düzenlenen Pati Fest'e katılıyor.

24.05.2013 09:02  Güncelleme: 09:45

Türkiye'nin sevilen kuru mama markası Goody, 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar 2013 tarihinde Antalya'da hayvan haklarına dikkat çekmek için düzenlenen Pati Fest'e katılıyor. Evcil hayvanlar için hayati risk taşıyan ev yemeği artıkları ile yaşam kalitesi gittikçe düşen sevimli dostlarımızın seslerine kulak veren Goody, başlattığı "Ev Yemeği Değil! Goody Mama" kampanyasını Antalya'da da anlatacak. Goody açacağı özel stantta hem hayvanseverlere evcil hayvanların beslenmesi konusunda değerli bilgiler verecek hem de ufak hediyelerle minik dostlarımızı sevindirecek

23 Mayıs 2013, İstanbul;

Türkiye'nin ilk ve en büyük kuru mama üreticisi Tropikal Pet'in sevilen markası Goody, Antalya'da bu yıl ilk kez, hayvanların yaşam hakkına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Pati Fest'e katılıyor. 25 – 26 Mayıs 2013 tarihinde Konyaaltı Beach Park'ta Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirilecek Pati Fest'te, açacağı stantla hayvanseverlerle buluşacak Goody, evcil hayvanların beslenmesi konusunda değerli bilgiler paylaşacak.

Festival alanındaki 36 numaralı stantta yer alacak Goody, ziyaretçilere yeni kampanyası "Ev Yemeği Değil! Goody Mama!" hakkında bilgiler verecek. Festivalde ülkemizdeki köpeklerin yüzde 89'unun, kedilerin ise yüzde 77'sinin ev yemeği artıkları ile beslendiği gerçeğini gözler önüne serecek Goody, bu alışkanlığın başta alerjik reaksiyonlar, kaşıntı, egzama, döküntüler, mide ve bağırsak sistemi bozuklukları, şeker hastalığı, kalp, pankreas hastalıkları, Hiperglisemi, Hipokalsemi gibi pek çok hastalığa davetiye çıkarttığı bilgisini de katılımcılara aktaracak. Goody ayrıca standına uğrayan kişilerin kedi ve köpeklerine özel isimlik madalyonlar, tester ve brosur gibi hediyeler verecek.

Barınaklardaki sevimli dostlarımızın daha konforlu bir yaşam sürmesi için şimdiye kadar pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Goody, Pati Fest kapsamında kurulacak barınak bağış standına Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevi adına 1 ton mama yardımında bulunarak barınaklara bağışın önemini bir kez daha vurgulayacak.

Antalya Veteriner Hekimler Odası, Antalya Gönüllüleri Derneği, Antalya Hayvan Dostları Derneği, Almanya Care-4-Life Hayvanları Koruma Derneği ve Almanya SAR Uluslararası Afet Arama Kurtarma Derneği'nin aktif rol alacağı Pati Fest'e birçok ünlü sanatçı da yarışmaların jüri üyesi olarak katılacak. Etkinlik kapsamında ayrıca Sıla ve Volkan Konak konseri düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Goody, Antalya Pati Fest'e Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement