Güllüoğlu Baklavaları'nın Kurucusu Hacı Mustafa Güllü Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Güllüoğlu Baklavaları'nın Kurucusu Hacı Mustafa Güllü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güllüoğlu Baklavaları\'nın Kurucusu Hacı Mustafa Güllü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güllüoğlu Baklavaları'nın kurucusu 86 yaşındaki Hacı Mustafa Güllü, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

22.02.2012 18:44

Güllüoğlu Baklavaları'nın kurucusu 86 yaşındaki Hacı Mustafa Güllü, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Güllü ailesinin yanı sıra çok sayıda vatanlaş katıldı. Güllü ailesi, camii avlusunda başsağlığı dileklerini kabul etti. Mustafa Güllü'nün oğulları Ömer, Nejat, Nadir, Faruk ve İbrahim Güllü en ön saflarda yer aldı. Güllü'nün oğulları cenaze namazı esnasında gözyaşlarını tutamadılar.

"ONUN ÇOK DAYAĞINI YEDİM"

Güllü'nün oğullarından Nadir Güllü, "O bize mesleğimize aşık olmayı öğretti. Hem babamızdı, hem de ustamız. Ailemizin çınarını kaybettik, çok üzgünüz. 'Bir işin ya aşığı ya muhtacı olacaksınız' derdi. Bize meslekte sevgiyi ve saygıyı öğretti" dedi.

En büyük oğlu Nejat Güllü ise, "En büyük oğlu olarak kendisinden çok dayak yedim ama onun sayesinde çok şey öğrendik. Allah mekanını cennet etsin diye konuştu.

Mustafa Güllü'nün cenazesi, cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Zeytinburnu'ndaki Eski Kozlu Mezarlığı'na götürüldü. - İstanbul/ Fatih

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güllüoğlu Baklavaları'nın Kurucusu Hacı Mustafa Güllü Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement