Güvenlik Görevlisi Kendini Vurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Güvenlik Görevlisi Kendini Vurdu

Güvenlik Görevlisi Kendini Vurdu
24.10.2012 12:48

Mersin'de bir banka şubesinde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki Hasan Türel, jeneratör bakımı için indiği bodrum katında karnından vurulmuş bulundu.

Mersin'de bir banka şubesinde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki Hasan Türel, jeneratör bakımı için indiği bodrum katında karnından vurulmuş bulundu. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Türel'in intihar girişiminde mi bulunduğu, yoksa kendini kazayla mı vurduğunu araştırılıyor.

Olay, bugün sabah özel bir bankanın Yenimahalle'de bulunan Beşyol Şubesi'nde meydana geldi. Bankanın güvenlik görevlisi Hasan Türel'in, jeneratör bakımı için binanın bodrum katına inmesinden birkaç dakika sonra silah sesi duyuldu. Bodrum katına koşan banka çalışanları Türel'i kanlar içinde buldu. İhbar üzerine banka şubesine gelen sağlık ekipleri ve polis, karnından kendi tabancasıyla vurulup yaralandığı belirlenen Türel'i Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürdü.

Yoğun bakıma alınan Türel'in intihar girişiminde mi bulunduğu, yoksa kendini kazayla mı vurduğunu araştırılıyor. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güvenlik Görevlisi Kendini Vurdu - Son Dakika


Advertisement