"Hainlere Allah Fırsat Vermesin" - Son Dakika
Güncel

"Hainlere Allah Fırsat Vermesin"

Şehit düşen Jandarma Komando Binbaşı Erhan Dikmen'in babası Mehmet Dikmen oğlunun hizmet aşığı olduğunu söyledi.

17.05.2012 16:18  Güncelleme: 08:07

Şehit düşen Jandarma Komando Binbaşı Erhan Dikmen'in babası Mehmet Dikmen oğlunun hizmet aşığı olduğunu söyleyerek, "Hainlere Allah fırsat vermesin" dedi.

Hatay'ın Dörtyol ilçesi Avanos kırsalında teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit düşen Jandarma Komando Binbaşı Erhan Dikmen'in babası Mehmet Dikmen, evladının hizmet aşığı olduğunu söyleyerek, "Benim oğlum hizmet aşığıydı, vatanını seviyordu, inançlıydı. Allah Rahmet eylesin vatan sağ olsun. Hainlere Allah fırsat vermesin" dedi.

Kırıkkale Vali Yardımcısı Rıfat Ata, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile kurum ve kuruluşların temsilcileri de şehit ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu. Herkesin bir gün bu hayata veda edeceğini ifade eden Kırıkkale Vali Yardımcısı Rıfat Ata, "Erhan Binbaşımız bu vatan millet için, bu bayrak için, bu ezan için canını kanını esirgemeden her türlü özveriyi göstererek canını hiçe sayarak şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Ne mutlu sizlere" dedi.

Kırıkkale'nin 164. şehidini verdiğini belirten Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ise, " Türkiye'nin başı sağ olsun. Kırıkkale Türkiye'de en çok şehit veren iller arasında. Hep Anadolu çocuğu. Her zaman her şehidimizin geldiğinde inşallah biter diyoruz. Ama maalesef sonu gelmiyor. Meclisteki PKK'lıları kınıyorum. İnşallah onlarda çocuklarından bulur. Kendileri geberir. İnşallah bu işi başaracağız. Bu vatanın bir çakılını bile o itlere bağışlamayız. Gerekirse bu vatan için hepimiz canımızı malımızı veririz" dedi.

Mahalle Türk Bayrakları ile donatılırken, Kırıkkale Belediyesi şehit binbaşının evinin yanına taziye çadırı kurdu.

Öte yandan, şehit binbaşının naaşının yarın Nokta Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından memleketi Kırıkkale'nin Delice ilçesinde bulunan şehitliğe defnedileceği öğrenildi. - KIRIKKALE

"Hainlere Allah Fırsat Vermesin"
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Hainlere Allah Fırsat Vermesin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement