Hakkari'de şehit yakınları ve gazilere iftar programı düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de şehit yakınları ve gazilere iftar programı düzenlendi

Hakkari\'de şehit yakınları ve gazilere iftar programı düzenlendi

Hakkari Valiliği tarafından düzenlenen iftar programında, şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi. Vali Ali Çelik, programda yaptığı konuşmada şehitlerin önemine vurgu yaparak, onları her zaman anmanın önemli bir görev olduğunu belirtti. Programa, birçok yetkili ve temsilci katıldı.

18.03.2024 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valiliğince, kentteki şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

Öğretmenevindeki programda konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, şehit aileleri ve gazilerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Çanakkale Zaferi'nin önemine değinen Çelik, "Bizlere düşen, hepimize düşen iyiliği ve doğruyu, hak olanın yanında durabilmek. Şehitlerimizi her daim anmak bizim en önemli görevlerimiz arasındadır. Allah onlardan razı olsun. Bu toprakları vatan yapan ve vatan kalması için canını feda eden tüm şehitlerimizden Allah razı olsun. Rabbim onların mekanlarını cennet eylesin. Rabbim onlarla cennetinde buluştursun." diye konuştu.

Çelik, İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu'nun okuduğu duanın ardından masaları gezerek katılımcılarla sohbet etti, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Programa, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Yasin Kalın, Vali Yardımcısı Furkan Berber, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, kurum amirleri, şehit yakınları, gaziler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari'de şehit yakınları ve gazilere iftar programı düzenlendi - Son Dakika


Advertisement