Hakkari'deki Ramazan Coşkusuna Milletvekilleri de Katıldı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'deki Ramazan Coşkusuna Milletvekilleri de Katıldı

Hakkari\'deki Ramazan Coşkusuna Milletvekilleri de Katıldı

Ramazan ayında renkli görüntülerin yaşandığı Hakkari caddelerinde dolaşan BDP milletvekilleri, halkla geç saatlere kadar sohbet etti.

22.07.2012 00:25

Ramazan ayında renkli görüntülerin yaşandığı Hakkari caddelerinde dolaşan BDP milletvekilleri, halkla geç saatlere kadar sohbet etti. BDP Milletvekili Av. Hamit Geylani, " Hakkari'de Taksim Meydanı'nı aratmayan görüntüler var. Bu güzelliği özgürlüğe ve barışa çevirmek lazım" dedi.

Sürekli toplumsal olaylarla gündeme gelen Hakkari, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte renkli görüntülere sahne oluyor. BDP Hakkari Milletvekilleri Av. Hamit Geylani, Adil Kurt, Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu, BDP Merkez İlçe Başkanı Yavuz Aksaç, il genel meclis üyeleri ile belediye meclis üyeleri, çarşı merkezinde dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi. İnsanlarla sohbet eden BDP heyeti, sıkıntı ve sorunları da dinledi.

İHA muhabirinin "Hakkari geceleri Taksim Meydanı'nda yaşanan görüntüleri aratmıyor" tespiti üzerine BDP Milletvekili Av. Hamit Geylani, "Doğru söylüyorsunuz. Gerçekten Taksim Meydanı'nı aratmayan görüntüler var. Bu güzelliği özgürlüğe ve barışa çevirmek lazım" diye konuştu.

Milletvekili Adil Kurt ise, "Taksim, güzelliği ile adını duyurmuş ve adı çıkmış. Ancak Hakkari'nin bu kadar güzel olduğu ise fark edilmiyor. Hakkari'nin güzellikleri görülmüyor. Hakkari sürekli bu güzellikleri yaşıyor. Bunun adı da inadına yaşamaktır. Hakkari inadına direniyor ve Hakkari inadına da yaşıyor. İşte güzellik de budur. Biz de bu güzelliği kendi halkımızla birlikte yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkari'deki Ramazan Coşkusuna Milletvekilleri de Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement