Haliç'te Ödüllü Hilton Hoteli - Son Dakika
Son Dakika Logo

Haliç'te Ödüllü Hilton Hoteli

Haliç\'te Ödüllü Hilton Hoteli
10.04.2012 17:03

Amplio Emlak Yatırım A.Ş.'nin Türkiye'deki ilk projesi Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Hoteli, birincilik ödülü kazandı.

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen ArkiPARC Gayrimenkul Ödülleri kapsamında, Amplio Emlak Yatırım A.Ş.'nin, Türkiye'deki ilk projesi Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn projesi otel kategorisinde ödül kazandı.

Amplio Haliç Bölgesine inandı, marka getirdi, birinci oldu!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen yarışmada, Haliç kıyısında bulunan Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Oteli bir ilke imza atarak otel kategorisinde birincilik ödülü aldı. Otelin yatırımcısı Amplio Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu yaptığı konuşmada, "Bu bölgeye inancımız tam, Haliç'te 100 milyon dolarlık bir projeye imza attık. Hotel'de kısa zamanda ulaştığımız %100 doluluk oranları ve aldığımız birincilik ödülü bizim doğru yolda ilerlediğimizi teyit etmektedir. Haliç gibi değerli bir vaha nitelikli projeleri hak ediyor, Amplio'nun da hedefi bu bölgeye daha çok yatırım yapmaktır" diyerek bölgenin çevre, ulaşım gibi birçok konuda önemli bir konumda olduğuna ve yatırımı fazlasıyla hak eden bir alan olduğuna dikkat çekti.

Bu yıl "Büyük Projeler" konusunun ele alındığı, iki gün süren etkinlikte 100'e yakın yerli ve yabancı konuşmacı yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Haliç'te Ödüllü Hilton Hoteli - Son Dakika


Advertisement