Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça, ilçedeki esnafları ziyaret etti.

28.03.2017 17:21

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça, ilçedeki esnafları ziyaret etti.

Yemenici, gazetecilere yaptığı açıklamada, teşkilat üyeleri ile birlikte vatandaşları gezerek, halk oylaması hakkında bilgilendirme yaptıklarını söyledi.

Vatandaşlara 16 Nisan'da neden 'evet' denmesi gerektiğini anlattıklarını ifade eden Yemenici, "Teşkilatımızla birlikte gece gündüz, ev ev, mahalle mahalle geziyoruz. Vatandaşımızın kafalarındaki soru işaretlerini ortadan kaldırıyoruz. Biz bunları yaparken muhalefet referandum paketi ile ilgili değil de yalan üzerinden siyaset yapıyor. Muhalefet bir korku siyaseti yapmaya çalışıyor. Yalan yanlış bilgiler ile vatandaşları kandırmaya çalışıyor. Ancak gittiğimiz yerlerde yaşlısından gencine herkes muhalefetin yalanlarına inanmamışlar." diye konuştu.

Teşkilat olarak son ana ve son saniyeye kadar çalışacaklarını vurgulayan Yemenici, "Referandumda Akçakoca olarak yüzde 60'ın üzerinde bir oy almayı hedefliyoruz. Türkiye ölçeğinde de bu yüzde 60'ın üzerinde oy bekliyoruz. Bakanımız Faruk Özlü'nün Düzce'yi Türkiye birincisi yapma hedefi doğrultusunda çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça ise vatandaşların konuya ciddi manada hakim oluğunu ve kararlı olduğunu belirterek, şunları dile getirdi:

"Gezdiğimiz yerlerde gördük ki tüm vatandaşlarımız muhalefetin yalan yanlış konuşmalarına itibar etmediklerini ve köylü vatandaşlarımız doğrusunun evet olduğu inancını taşımışlar. Çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz yüzde 60 oranının üzerinde bir 'evet' çıkmasıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement